writing-img

otroški dodatek

clock-img

18.03.2009, 13:24

clock-img

*nina*

pencil-img

686

pozdravljene

mene pa zanima če si je katera delala infromativni izračun otroškega dodatka na netu ( center za socialno delo šiška) in koliko so se potem ujemali znesek, ki ste ga dobile v odločbi in znesek , ki ste ga same izračunale? in pa v kolikšnem času ste dobile odločbo?

clock-img

18.03.2009, 13:50

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Informativni izračun in dejanski znesek na odločbi se ujemata v celoti. Odločbo sem prejela v 1 tednu.

clock-img

18.03.2009, 14:24

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

točno tako

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Informativni izračun in dejanski znesek na odločbi se ujemata v celoti. Odločbo sem prejela v 1 tednu.

clock-img

18.03.2009, 14:27

clock-img

yania

pencil-img

2031

Znesek se ujema...oz.se meni ni, ker so se (spet) pri meni zmotili, in to kar za več kot polovico.....
Vse zneske so računali 2x, moje in od moža, polega tega pa enega še kar zraven dopisali....no v dveh dneh, po tem, ko sem jih poklicala in smo uredili zadevo, da je njihova pomota, sem dobila novo odločbo...
Punce, preverite, kaj dobite....saj, če jim rata, jim rata, al kako?

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

clock-img

18.03.2009, 14:49

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Znesek se ujema...oz.se meni ni, ker so se (spet) pri meni zmotili, in to kar za več kot polovico.....
Vse zneske so računali 2x, moje in od moža, polega tega pa enega še kar zraven dopisali....no v dveh dneh, po tem, ko sem jih poklicala in smo uredili zadevo, da je njihova pomota, sem dobila novo odločbo...
Punce, preverite, kaj dobite....saj, če jim rata, jim rata, al kako?

Ja, ja, država sam gleda, komu in kako bo 10 evrov na mesec ukradla user posted image . Ej, napake se pač dogajajo in treba je stvari preverit, se strinjam, ampak ni pa treba delat panike med prebivalstvom user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

18.03.2009, 17:48

clock-img

Pšemek

pencil-img

899

Meni se razlikuje za cca. 2€, ker sem v informativni izračun vnašala zaokrožene zneske. Za odločbo se pa ne spomnim več.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

clock-img

20.03.2009, 09:16

clock-img

pizamca

pencil-img

146

meni se je točno ujemalo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem