writing-img

otroški dodatek

clock-img

05.09.2011, 11:10

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Konec meseca mi poteče otroški dodatek, sedaj pa ne vem al je treba še vedno oddajat vlogo na novo za podaljšanje, al že sami vse to vodijo in urejajo.user posted image user posted image

clock-img

05.09.2011, 11:15

clock-img

andea

pencil-img

238

Do 30.9. moraš oddati vlogo!

clock-img

05.09.2011, 11:16

clock-img

mojca2005

pencil-img

42

Je treba oddat vlogo. user posted image

clock-img

05.09.2011, 11:26

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Hvala, grem sedaj printat, pa izpolnit in jo ta teden oddam. user posted image

clock-img

05.09.2011, 11:45

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Denar, za katerega MI prosimo državo je potrebno vedno znova papirje oddajat, ko pa oni kaj rabijo od nas pa kar položnico pošljejo (ne rabiš nobenih papirjev urejat user posted image ).

clock-img

05.09.2011, 11:51

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Denar, za katerega MI prosimo državo je potrebno vedno znova papirje oddajat, ko pa oni kaj rabijo od nas pa kar položnico pošljejo (ne rabiš nobenih papirjev urejat user posted image ).

Ja, žal je res tako. Ampak jaz sem slišala da od nekega določenega datuma naprej ne bo potrebno več vlagat papirologije, da bo imel CSD vse računalniško vodeno in bodo samo nakazovali eurčke. Malo preoptimistično sem mislila, da to že velja.user posted image

clock-img

05.09.2011, 13:47

clock-img

felicia

pencil-img

2590

ja včasih je treba mal rit mignit pa kej narest, če hočeš kej dobit a ne?user posted image

clock-img

05.09.2011, 13:50

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

IZVIRNO SPOROČILO: felicia

ja včasih je treba mal rit mignit pa kej narest, če hočeš kej dobit a ne?user posted image

Ne me narobe razumet, mi ni to čisto noben problem, samo nisem vedela kako se sedaj tej zadevi streže. Drugače pa za tiste eurčke ki jih jaz dobim ne vem če se splača veliko trudit. Pa nisem nehvaležna, samo v primerjavi z veliko večino preveč poštena.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni