writing-img

otroški dodatek

clock-img

23.11.2005, 11:39

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

včeraj sem dobila vabilo s centra za socialno delo, da se moram danes zglasiti pri njih in prinesti s sabo odločbe za dohodnino 2004, ker baje preverjajo prijavljenje podatke v vlogi za dodelitev otroškega dodatka. zdaj pa me zanima, če ima že katera s tem iskušnje. gre res samo za naključno preverjanje ali pa je možno, da je v ozadju kaj drugega. prijava ali kaj podobnega?

sicer mislim, da sem vse podatke vnesla pravilno, ampak vseeno me malo stiska.

clock-img

23.11.2005, 11:59

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Ne, še nikoli me niso poklicali in tudi za nobeno nisem slišala da bi jo...

clock-img

23.11.2005, 12:02

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

šit, torej to ne obeta nič dobrega. zdaj me je še strah. pa čeprav sploh ne vem zakaj bi me moralo biti. paničarka pač.

clock-img

23.11.2005, 12:20

clock-img

iana

pencil-img

69

Ne se preveč sekirat, mojega moža vsako leto kličejo tja in kaj sprašujejo. Baje je to njihova pravica / dolžnost.

Ne sam jamrat, naredi kaj!

clock-img

23.11.2005, 12:53

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

saj vem da je to njihova pravica. saj mi dajo na mesec tisto bajno vsoto od 4.100 sit. upam, da me ne bodo spraševali, če dajem otroku hrano, pa če je na toplem, pa če ima obleko ipd. no, zdaj že pretiravam. ampak, to je pač moja prva izkušnja z njimi.

verjetno pa je celotna panika čisto brez veze. verjetno bodo samo preverili, če nisem premalo prijavila v obrazec in to je to. jaz pa si težim že cel dan. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem