writing-img

otroški dodatek

clock-img

19.05.2006, 20:28

clock-img

usorger

pencil-img

10

Pozdravljeni!

Prosim, če mi lahko poveste kako se uredi otroški dodatek za enega od staršev! katere obrazce moram izpolnit in kaj se rabim poleg, da je vloga popolna in do katere starosti otroka je potrebno oddati vlogo za dodatek!

LP

clock-img

19.05.2006, 20:32

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Vlogo za otroški dodatek oddaš največ 3 mesece po rojstvu, če želiš, da dobiš tudi znesek za nazaj. Če pa oddaš kasneje kot 3 mesece, potem dobivaš otroški dodatek od datuma ko si oddala in ni si upravičena do zneskov za pretekle mesece.
Do otr. dodatka je upravičen vsak otrok do 18. leta starosti, razen če imate doma zelo visoke mesečne prihodke (zdaj ne vem koliko je zgornja meja).
Obrazec kupiš v knjigarni, vpišeš podatke o prihodkih zate in tvojega partnerja za leto 2005 (če boš zdaj oddajala) in odneseš ali pošlješ na CSD.

Naj me še kdo dopolni, če sem kaj   pozabila.

Lp, Naja

clock-img

19.05.2006, 20:35

clock-img

irena111

pencil-img

95

vse ti bodo povedali na socialnem, tam kjer si urejala porodnisko. jaz sem vlagala kot samohranilka, pa sem tam dobila obrazec za izpolnit. mislim pa da rabis podatke o vajinih dohodkih in otrokove podatke. vlogo pa oddas do 90 dni po rojstvu otroka in takrat bos dobila tudi denar za nazaj

clock-img

19.05.2006, 20:43

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

na tem linku ti vse piše, lahko si tud sprintaš obrazec http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/otroskiDodatek.asp user posted image

clock-img

19.05.2006, 20:49

clock-img

usorger

pencil-img

10

Hvala za odgovore!

Sam neki bi rad povedal, da nisem ONA ampak ON! :)

clock-img

19.05.2006, 20:58

clock-img

usorger

pencil-img

10

Prosim še za odgovore!

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.05.2006, 21:19

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Saj smo ti že napisale vse kar moraš vedeti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem