cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

otroški dodatek in darila

clock-img

17.06.2009, 11:42

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

neki me zanima. kakor sem zasledila, je treba v vlogo za otroški dodatek napisati tudi prejeta darila. od staršev sem prejela denarno darilo..rečmo 10.000€. a moram to vpisat? ker potemtakem pademo ven ker presegamo cenzus, zdaj pa dobivam 57€ za 2 otroka.
a kera ve če je treba vpisat darila znotraj prvega kolena - ki niso niti obdavčena niti nič?

clock-img

17.06.2009, 11:56

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

user posted image user posted image po mojem ne!meni da moja mama vsako leto za roj. dan 50e pa nikamor ne vpišemuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

clock-img

17.06.2009, 11:56

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Jaz tega ne bi pisala nikamor, če ni zabeleženo na kak način

clock-img

17.06.2009, 12:38

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Ah jaz ne bi nič pisala.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

17.06.2009, 13:49

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

če so ti starši dali denar na roko pol kar ne piši jaz včasih tud dobim denar(roj.dan in podobno)pa nikomur ne polagam računov za to sej je to družinska zadeva.

clock-img

17.06.2009, 14:51

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

ne ne to ni bil keš na roko. to je bilo darilo, k sem ga mogla tut na davčno zavest. ampak, ker sem ga dobila od staršev, potem ne plačaš nič davka. isto k če bi mi podaril stanovanje. sam pri temle pa ne vem a morm vpisat pol to al ne

clock-img

17.06.2009, 14:55

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

evo sem klicala..če dobiš od zakonca ali staršev ni treba! jeee!

clock-img

28.06.2009, 10:13

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Če ti dajo keš na roke in ga ti ga niso nakazali na račun po mojem ni problema.Drugače imajo pristojni vso pravico do vpogleda na tvoje stanje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem