writing-img

otroški dodatek pri S.P? Kaj vpisat?

clock-img

12.06.2008, 12:32

clock-img

muška

pencil-img

3223

Pred sabo imam Davčni obračun, akontacije dohodnine od dohodka iz dejavnosti. Pri bogu milem, nimam blage veze, kaj iz tega moram vpisat v polo otroškega dodatka!
Mi lahko katera pomaga, ali bo najbolje da pobašem vse papirje in grem z njimi na CSD?

clock-img

12.06.2008, 13:06

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Mi lahko katera pomaga, ali bo najbolje da pobašem vse papirje in grem z njimi na CSD?

Tam se ne bo preveč potrudila - najbolje, da vprašaš svojo knjigovodkinjo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

12.06.2008, 13:18

clock-img

aleksandra 78

pencil-img

78

Živijo,
jaz sem zaradi iste stvari bila včeraj v računovodstvu in so mi rekli da vpišem pod cifro 107- osnovo za dohodnino, pod cifro 110 pa obračun prispevkov za socialno varnost v tem poslovnem letu (lani).

clock-img

12.06.2008, 20:51

clock-img

katjes

pencil-img

530

Ja res, pod 107 vpišeš osnovo za akontacijo dohodnine - zap. št. 19 (davčni obračun), obračunane prispevke pa imaš vpisane na 1 strani obračuna (pod načinom vodenja poslovnih knjig)!

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!

clock-img

12.06.2008, 21:21

clock-img

muška

pencil-img

3223

hvala babike user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem