writing-img

otroški in porodniška

clock-img

07.01.2010, 13:29

clock-img

maja&m

pencil-img

646

Sem že malo pozabila...porodniška se vpisuje v obrazec ali ne?

clock-img

07.01.2010, 13:33

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

ne - ta podatek pridobijo sami po uradni dolžnosti

clock-img

07.01.2010, 13:36

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

Meni je socialna poslala pildek na katerem piše moj dobljeni dohodek.Aja pa možev doohodek tudi...očetovski dopust.

< Sporočilo je popravil big mamma -- 7.1.2010 13:39:24 >

clock-img

07.01.2010, 14:55

clock-img

maja&m

pencil-img

646

sej se mi je zdelo... itak so oni mesečno pošiljali za porodniškouser posted image  ziher je ziheruser posted image

hvala

clock-img

07.01.2010, 16:08

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Na vlogi za otroški dodatek jasno piše, da se pod šifro 1108 (NAdomestila in drugi dohodki iz naslova obveznega socialnega zavarovanja), kamor sodi porodniško nadomestilo, vpisujejo "samo nadomestila od Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije) in to s poudarjenim tiskom - kar pomeni, da ne želijo, da vpisuješ porodniško. Jaz je lani zato nisem vpisala in sem dobila čisto pravilno izračunan otroški dodatek.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 7.1.2010 16:09:26 >

clock-img

07.01.2010, 18:08

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Na vlogi za otroški dodatek jasno piše, da se pod šifro 1108 (NAdomestila in drugi dohodki iz naslova obveznega socialnega zavarovanja), kamor sodi porodniško nadomestilo, vpisujejo "samo nadomestila od Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije) in to s poudarjenim tiskom - kar pomeni, da ne želijo, da vpisuješ porodniško. Jaz je lani zato nisem vpisala in sem dobila čisto pravilno izračunan otroški dodatek.

Ok,ne vem za katero socialno to velja...pri nas jo moram vpisati...oz.sem jo morala vpisati,poleg tega pa tudi vse obresti ,ki jih imajo otroci na varčevalnih knjižicah.Jih eno leto prej nisem ,ker sploh nisem vedela,da jih je treba...in so mi čez pol leta poslali naknadno odločbo ,in izračunano manj,ravno zaradi teh obresti,ki jih nisem vpisala.user posted image

clock-img

07.01.2010, 19:49

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Za našo v Škofji Loki že velja. Lani nisem vpisala porodniške in tudi letos je ne mislim. Saj izrecno piše, da se tega ne vpisuje.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

clock-img

07.01.2010, 20:18

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

IZVIRNO SPOROČILO: big mamma
Ok,ne vem za katero socialno to velja...pri nas jo moram vpisati...oz.sem jo morala vpisati

Vloga za otroški dodatek je za vse CSD-je enotna. Jaz sem jo sicer oddajala prek spleta in tam je še 1x zraven obrazloženo, da se nadomestila, kot je porodniška, ne vpisujejo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem