cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

otroški poganjalci

clock-img

23.01.2009, 20:10

clock-img

viledka

pencil-img

121

Sem gledala tiste poganjace - kot kolesa brez pedal. Zanima me ce ima katera izkusnje z njimi -  ce je primeren za 2,5 letnika? Kje ste kupili?
Prav tako me zanima ali ima kateraizkusnje z nakupom prek te spletne tgovine http://www.igrarija.com/trg/index.php?hid=13&sid=70?

Oz - kakšno kolo priporočate za 2,5 letnika???

clock-img

23.01.2009, 20:26

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Mi smo ga kupili ravno prek te spletne strani, vendar je naši še malo prevelik (še ne doseže do tal - manjka ene 5 cm). Stara je pa 2 leti in dva meseca (meri cca 90 cm). 

clock-img

23.01.2009, 20:29

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Poglej na ebay, včasih se bolj splača kljub poštnini.

clock-img

24.01.2009, 08:57

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Mi smo ga kupili prek te spletne strani,sinko je star 16 mesecev pa z nogicami že doseže do tal,tudi po dnevni se že vozi znjim,samo ga je treba občasno še držat,upam da bo na pomlad lahko že zunaj dirkal naokroguser posted image

clock-img

24.01.2009, 19:47

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Mi smo ga kupili v Muellerju, sicer lesenega, ker mi je bil bolj všeč kot kovinski. user posted image  Zanj smo dali 40 eur. Naš fant ga je dobil pri 2 letih in 4 mesecih in se je zelo hitro naučil dirkati z njim. Priporočam!

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

26.01.2009, 08:33

clock-img

tana-2

pencil-img

195

No, mi smo žeogromno kupili preko Igrarije. Vedno zelo prijazni, ustrežljivi, skratka bp. Poganjalca smo kupili pri drugem sinu in se mi je to zdel eden izmed boljših nakupov. Žal mi je, da ga še ni bilo pri starejšem, ker se e naš tamali naučil zaradi Speedyja voziti kolo hitro, predvsem pa varno in stabilno. Mi je pa sinova fizioterapevtka celo priporočala nakup, tako da... Bilo je že veliko napisanega, preberi. Ima pa podjetje, ki ima spletno trgovino Igrarija, tudi svojo trgovino NIM v Mariboru, kjer lahko preizkusite. Dober nakupuser posted image .

clock-img

26.01.2009, 08:42

clock-img

tana-2

pencil-img

195

SE opravičujem, prehitro sem tipkalauser posted image . Podjetje ENIM v Mariboru.

clock-img

26.01.2009, 09:12

clock-img

PIRANJA

pencil-img

576

najboljša naložba je ta poganjalec! bodite pazljivi le na sorazmerje med težo kolesa in otrokovo težo. Naj vas ne zanesejo letošnji modeli, ki znajo biti  pretežki. Kupite otroku primernega tudi po colah!

clock-img

26.01.2009, 09:35

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

mi imamo takšnega, zelenega kavasakija...najboljša naložba do zdaj user posted image  

http://www.bolha.com/oglas382557286/kolo-poganjalec-motor-2-5-let-novo-

yeah, thats me ;)

clock-img

26.01.2009, 11:56

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Jaz že komaj čakam, da ga kupimo našemu škratu. Fizioterapevti ga priporočajo.

clock-img

26.01.2009, 20:02

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

IZVIRNO SPOROČILO: *tajda*

Mi smo ga kupili prek te spletne strani,sinko je star 16 mesecev pa z nogicami že doseže do tal,tudi po dnevni se že vozi znjim,samo ga je treba občasno še držat,upam da bo na pomlad lahko že zunaj dirkal naokroguser posted image

Katerega ste pa kupili? Koliko je velik sin?

clock-img

13.02.2009, 21:21

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

user posted image

Kupili smo takega,moj sine je bil pa pri 12 mesecih velik 83 cm,zdaj pa nevem koliko je,bo treba počakat do naslednjega sistematskega pregleda.user posted image

clock-img

17.02.2009, 13:26

clock-img

PIRANJA

pencil-img

576

Meni je bolj kot višina kolesa bila bistvena teža kolesa in ta zgoraj ima kar nekaj kg več kot osnovni model.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem