writing-img

otroški puder za mastne lase

clock-img

14.04.2008, 11:46

clock-img

dana

pencil-img

1395

Frizerki sem jamrala kako se mi lasje mastijo in da jih moram vsak druga dan prati. In mi je rekla da bi lahko tisti dan ko jih namrevam umiti, lase napudrala z otroškim pudrom. Meni se zdi to ful čudno oz. si ne znam  predstavljati kako bi izgledala.

A je katera to že kdaj sprobala?

clock-img

14.04.2008, 11:54

clock-img

vesel

pencil-img

770

Otroški pude za mastne lasje??user posted image  Prvič čujem!

In kaj poj nardiš?

druzina je zame vse!!

clock-img

14.04.2008, 11:58

clock-img

Anonimen

Ja, jaz sem pa že to slišala. Fajn pa je, da maš svetle lase, ker drugače se lahko vidi. 

clock-img

14.04.2008, 12:23

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Res je. Otroški puder vpije maščobo z las in le-ti izgledajo sveži. Ta trik je res super za na brzino, ko je treba bit urejen pa ni časa, sicer pa ni priporočljiva pretirana uporaba, kajti posledično se lahko pojavi prhljaj. V mejah normale pa ni problema.

clock-img

14.04.2008, 12:34

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Včasih se je dalo kupit puder v spreju prav za ta namen. Ampak si za izčesavanje pudra porabil mucho več časa, kot če bi si jih kar opral; ker se je sploh na temnih laseh puder kar fajn videl.

clock-img

14.04.2008, 13:02

clock-img

Margareta

pencil-img

872

Za puder ne bi vedela.
Moja kolegica prakticira, suho pranje las. Nekaj pošprica po laseh, mislim, da se razčeše in to je to. Pravi, da je super, kupuje pa to v Mullerju.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

clock-img

14.04.2008, 14:40

clock-img

dana

pencil-img

1395

Glede na to kar ste nekatere napisale, si jih bom rajši umivala. Imam namreč temne lase, in bi se puder res videl, pa potem še razčesavanje...

clock-img

14.04.2008, 14:43

clock-img

Anonimen

Fuj...ne resno, sm mela un sprej pa.....ma nimam drugih besed k fuj. Pa sm blond. Ampk to je res ogabno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem