Biba26 sem pripravljen sprejet vse odgovore tudi tiste v katerih je natolcevanje brez utemeljitve. Samo na njih mal čudno odreagiram. Pač me je v odgovoru Mič II zmotilo to, da je napisal/a, da z Nanio npr. sploh ne delajo crash testov, kar očitno ni res.
Je pa res da nisem prej počekiral testov.
Nisem skopuški sem dal marsikaj pa verjetno tud bom še marsikaj dal za naše dete skušam pa bit kolkor tolko racionalen in prizemljen pa si določene stvari najprej razjasnit. Zanimalo me je samo kaka je dejanska razlika. Če je dejansko toliko razlike ali je veliko na znamki, kot pri večini stvari.
Poglej se kaksen test....pa bos videla, da je med njima 100 let razlike. Crasha pa z njo raje ne delajo.
Tole je dobronameren nasvet samo v delu
poglej še kakšen test vse ostalo je, oprosti, kar nekaj.
Plus tega ni utemeljeno niti z lastno izkušnjo niti z URL-jem. Nasvet sem pa, kot mogoče opaziš, upošteval.
Sem pričakoval take odgovore samo ne tako malo.
Recimo natasar in ZmajTolovaj sta dala uporabne odgovore podprte z lastno izkušnjo.
Tvoj odgovor pa, ne glede na to da je podprt z lastno izkušnjo in koliko je dobronameren, ni ravno uporaben, ker na noben način ne pomaga razjasniti vprašanja "Zakaj takšna razlika?".
Ups spet mal provociram. Pa brez zamere.