writing-img

otroški voziček za vrtec

clock-img

31.08.2009, 11:37

clock-img

m_m

pencil-img

1417

Zanima me katere vozičke imate za v vrtec za skupino 1-2?
Meni se zdi prekomplicirano freestyla vsako jutro zlagat in tovorit v vrtec ter popoldan nazaj domov. Razmišljam o poceni mareli, ampak vseeno takšni da bo zdržala še enega otroka.

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

clock-img

31.08.2009, 14:43

clock-img

Taanikaa

pencil-img

725

mi smo imeli prej speedija zdej sem šla pa na mon-a od babywelt (nevem če sem prav napisala) in sem zadovoljna,sploh bom pa voziček puščala v vrtcu in je dosti manj dela z njim,pa še lažje je vodljiv se mi zdi,pa še v prtljažniku mi tolk malo prostora vzame,zaenkrat sem zadovoljna...mi smo kupili novega v BC stal je 160e

< Sporočilo je popravil Taanikaa -- 31.8.2009 14:44:16 >

clock-img

31.08.2009, 18:28

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Mi smo imeli avto, noge in tricikel user posted image . Po 2. letu pa poganjalca ali noge. No, pa mojega naročja ne smem pozabit user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

31.08.2009, 19:51

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Mogoče butasto vprašanje, ampak zakaj pa rabite voziček za v vrtec?
A ji mar vzgojizeljice ven vozijo? Mi smo imeli teraso, pa so se skobacali nanjo, ven so pa šli, ko so vsi shodili.

clock-img

31.08.2009, 20:45

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

IZVIRNO SPOROČILO: hubi

Mogoče butasto vprašanje, ampak zakaj pa rabite voziček za v vrtec?
A ji mar vzgojizeljice ven vozijo? Mi smo imeli teraso, pa so se skobacali nanjo, ven so pa šli, ko so vsi shodili.

Enako.

clock-img

31.08.2009, 20:50

clock-img

livia

pencil-img

2395

Tudi jaz se sprašujem zakaj rabiš voziček za v vrtec?
Pri nas ima vrtec nekaj svojih vozičkov za tiste, ki še ne morejo veliko hodit, skupine kjer so vsi tamali pa so itak na igrišču.

clock-img

31.08.2009, 21:53

clock-img

m_m

pencil-img

1417

taanikaa uf, 160€ se mi zdi preveč za drugi voziček, ker bi bil res samo rezervni.

kati user posted image  ja ja mi mamo tudi to, ampak ne puščamo v vrtcu user posted image

tiste ki ste spraševale zakaj rabijo voziček...
Za sprehode, ker grejo ven tudi ko še ne hodijo vsi, naša je bila ravno leto ostali so malo starejši.

* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

clock-img

31.08.2009, 22:17

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

A potem moraš tam puščati svoj voziček?Najbrž je v vsakem vrtcu drugače...

clock-img

31.08.2009, 22:44

clock-img

glen

pencil-img

1870

Svetujem ti kako poceni marelo ali pa kak rabljen voziček ,ker v vrtcu na žalost vozički dobijo tudi nogeuser posted image

clock-img

01.09.2009, 08:43

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

m_m_a v vrtcu pa za take otroke nimajo nobenega vozička? Pri nas so imeli dva in ni noben starš svojega s sabo vozil.  Vprašaj, če je sploh potrebno.

lp

clock-img

01.09.2009, 11:04

clock-img

m_m

pencil-img

1417

ksenja nič nimajo. Mi je vzgojiteljica rekla, če še ne hodi, da bi rabli voziček. Jaz nisem niti poštudirala na to, ker sem mislila, da pač ne hodijo na sprehode dokler ne shodijo vsi. Danes smo se malo spoznavali, in mislim da je celo edina al je bil še eden ko ne hodi. Sej upam da bo zdaj jeseni ampak tisti prvi koraki so še nestabilni.

glen a je pri vas vrtec zaklenjen? A vam je zmankal voziček? Madonca še na take zadeve bo treba verige gor dajat... Tu majo prostor za vozičke v garderobi.

krtek1 ni nujno, lahko pelješ domov, ampak večji voziček več otrok več tovorjenja.

clock-img

01.09.2009, 12:29

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Potem bi jaz v takem primeru kupila tisto čist navadno marelo, ki po moje ne stane več kot 30EUR.

lp

clock-img

01.09.2009, 13:53

clock-img

Taanikaa

pencil-img

725

IZVIRNO SPOROČILO: m_m

taanikaa uf, 160€ se mi zdi preveč za drugi voziček, ker bi bil res samo rezervni.

ja pri nas ni ta vozek zgolj za v vrtec,pri nas je ta vozek za skoz,tk da ni rezerva,je pa lažje vodljiv in lahek tk da tud za babice ni problem zdej,pa v avtu malo placa zasede,v vrtcu ga pa itak ne puščam,danes so rekli da ni potrebno,vbistvu ni kupljen voziček zgolj za v vrtec,sem pa zadovoljna z njim in je res 160e mal velik ampak je pa vreden svoje cene-moje mnenje..drgač pa je ena druga vzgojiteljica,ki ni naša nam zadnjič rekla,da lahko puščamo vozičke tam,da bodo šli na sprehod,naša nam je pa rekla da ne hodijo na sprehode dokler vsi ne shodijo,imajo pa veliko dvorišče tk da ni panike..

so pa v BC marele vozički tud za 20e taki obični al mal čez 20,ne spomnim se večuser posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem