cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

otroški vzglavnik

clock-img

25.11.2008, 21:56

clock-img

danijela in taja

pencil-img

342

halo...me zanima kdaj ste dale svojim malčkom malo višji vzglavnik ali kako....mi mamo tistega k je debel ene pol cm...glih tko da je sej vem da je tko prav...ampak včasih mislim da bi rada malo višjega....hvala....

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

clock-img

26.11.2008, 07:50

clock-img

aluš

pencil-img

704

Moj je "normalen", no običen, tak kot ga imam jaz dobil, ko je šel v svojo sobo in ta veliko posteljo. To je bilo pri slabih treh letih.

clock-img

26.11.2008, 11:58

clock-img

lilka

pencil-img

1380

Moja 19M je še vedno čisto brez pouštra, ko je nahodna ali kašlja, ji dam pa vzlavnik pod jogi, še nisem nekako razmišljala o vzglavniku....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

clock-img

26.11.2008, 12:30

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Naša bo stara 11 mesecev in še nima nič vzglavnika.

clock-img

26.11.2008, 13:01

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Naš pediater pravi, da je čas za vzglavnik takrat, ko opazimo, da si otrok sam poskuša dvigniti vzglavje z igračko, da spi na rokici, si tlači odejico pod glavo,...
Maxi je dobil pravi vzglavnik okoli tretjega leta, mini pa je pri dveh in pol še brez njega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem