writing-img

otroško ustvarjanje

clock-img

30.06.2007, 09:56

clock-img

samomi

pencil-img

39

končno sem kupila gips in danes bosta otroka ustarjala (7 in 4 leta). Gips bom zmešala in potem bosta gor polagala školjke iz lanskega dopusta. Ali imate kakšno sliko, če ste morda vi to že počeli ali karkoli kar bi se dalo iz teh materialov narediti? Prosim za ideje, da bomo naredili kaj lepega . lep dan vam želim

clock-img

30.06.2007, 10:22

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Mi smo gips vlivali v različne kalupe, tudi v tiste plastične od adventnih čokoladic, suhe odlitke potem pobarvali s temperami in prelakirali, nato pa iz njih naredili magnetke za na hladilnik.

clock-img

30.06.2007, 13:51

clock-img

Anonimen

V knjigarnah imaš razne kalupe za okvirje, pa naredite okvir, potem pa razne školjkice lahko gor zalepiš. Okvirje lahko uporabiš kot okvirje za slike ali ogledalo ali podtsvke za večje sveče, dišeče rožice, darila....

Lahko pa iz žičke najprej oblikujete kakšnega človeka, okrog namotaš povoj za PP in potem z žličko gor annašaš gips. ŠE lepše je če žičko prej zabiješ na lesen podstavek, da ta človek stoji.

clock-img

05.07.2007, 10:27

clock-img

popi

pencil-img

301

Mi smo nazadnje ustvarjali z glino.Cel popoldan smo sedeli zunaj.Smo gnetli,valjali in oblikovali.Otroka vedno rada pacata z mano,delata "umetnije"rečeta.No,smo imeli glino i zraven uporabljali vse kar je bilo na dosegu roke.Mala je ustarjala kipce in za finish posodico,sin pa je z mano delal okrasne ploščice(zvaljaš,odrežeš in vzorec).Svoje bom sicer uporabila za okvir...
Iz takih materialov lahko narediš marsikaj posodice,ploščice,okvirje in jih pobarvaš,polepiš,servetna tehnika...
lp

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem