writing-img

otrok in čoln!!??

clock-img

01.08.2005, 13:05

clock-img

urši*

pencil-img

1037

čez nekaj dni gremo zopet na morje in imamo sposojen motorni čoln.

pa me zanima , če se lahk tamali vozi , s tem , dsa ga dobro namažem in poskrbim za senco....
a ma katera iskušnje s tem??

hvala:rozica:

clock-img

01.08.2005, 13:11

clock-img

Tommy

pencil-img

28

... odgovor v stilu RADIA EREVAN:

... da, načeloma se lahko vozi, če ga predhodno dobro namažeš in poskrbiš za senco ... lahko pa ta čas, ko se ti voziš čaka dobro namazan v senci na obali ...

P.s.: ... lahko se vozi tudi brez sence in nenamazan, samo potem ... ajajajajaj ...

clock-img

01.08.2005, 13:12

clock-img

Anonimen

Če ga zaščitiš, itak da ni panike. Pa še rokavčke mu daj gor za vsak slučaj.

Naš je letos ves ponosen, kot pes v čolnu, upravljal z motorjem ;)

clock-img

01.08.2005, 13:18

clock-img

Lumpi

pencil-img

579

Pri nas smo glih iz dopusta, smo bili na čolnu, mali je imel gor majčko pa rešilni jopič, pa redno mazanje s kremo, pa ga ni nič opeklo, pa mogoče kapico na glavi.

clock-img

01.08.2005, 13:23

clock-img

urši*

pencil-img

1037

hvala

res bi blo super da se lahko peljemo na kako fajn plažo:morje:

al bina hello, že dolgo te nisem "vidla"!!!;)

clock-img

01.08.2005, 13:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.08.2005, 14:58

clock-img

lex

pencil-img

6532

Moj se je letos z dedijem vozil in mu je tak pasalo, da je najprej vozil potem pa zaspal. Poglej slikce! Aja mel je senčko, dolge hlače, kratko majco, klobuček in 1 tono kreme. Na vodi sonce še bolj peče kot na obali zato je potrebno pazit.

clock-img

01.08.2005, 18:26

clock-img

Tinna

pencil-img

420

Mi gremo v četrtek na dopust z motornim čolnom - a malo večjim, da bomo tudi prespali v njem. Zjutraj se bomo vozili in iskali kakšen miren kotiček s plažo na samem. Luka bo cel namazan z zaščitno kremo in na glavi bo imel klobuček pa čimveč bo v senčki. Smo bili prejšnji vikend na poskusnem čolnarjenju in se je kar dobro obneslo. Komaj čakamo, da gremo...:morje::morje:

clock-img

01.08.2005, 18:36

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Mi smo ravno iz enotedenskega jadranja in nismo počeli drugega, kot kot se furali po morju. Svetovno dobra uživancija. Ta mali naj ima na sebi rešilni jopič pa nekaj čez ušesa, če boste fest šibali. Krema je pa itak nepogrešljiva.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem