writing-img

otrok je papir

clock-img

28.05.2011, 19:13

clock-img

Edina

pencil-img

37

Pozdravljene!
Začenja me skrbeti, naša 17m stara punčka najraje od vsega je papir. Vedno znova poslušam da ji nekaj manjka nihče pa ne ve kaj???
Sem našla samo en forum na to temo pa tam ni nihče kaj konkretnega povedal :(
Upam da mi boste znale pomagati.
Hvala in lp.

V življenju je najlepše......biti MAMA!

clock-img

28.05.2011, 19:42

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

papir-celuloza-vlaknine?! user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

28.05.2011, 20:13

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

verjetno ji je samo zabavno, ker ima potem popolno pozornost...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

28.05.2011, 22:50

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

Vedno se sprašujem, zakaj bi moralo otroku nekaj manjkati, če rad nekaj žveči. Očitno se mu zdi dobrega okusa ali pa zabavno, ker s tem pritegne pozornost staršev in ostalega občinstva.

clock-img

28.05.2011, 23:28

clock-img

malibauc

pencil-img

206

Naš user posted image  ima rad ključe....mu manjka železa? Pa plastenke so zakon..... mu manjka...?  user posted image user posted image user posted image
Se strinjam z nananajo. Pri našem user posted image pali vse, kar NI igrača - časopis, mobiteli, piloti, ključi, plastenke, plastične in papirnate vrečke, zamaški, makaroni,....... Igrače so na dosegu roke, pa nihče jih ne prepoveduje, .........

clock-img

29.05.2011, 09:31

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

če ji res manjka, mogoče rastopiš papir in ga primešaš mleku? user posted image  mal heca ne škodi.. user posted image

no, resno - naša si je vedno, ko je bla še mala, tlačila v usta vse možne žive meje, rože in listke, ki jih je dosegla, ko sva se vozili okoli v vožičku. prav prežala je na kak grm že metre prej user posted image  in dosti teh grmov je strupenih - a ji manjka strupa? ziher, ja user posted image  ena moja frendica je potem naredila konec temu, ko ji je predstavila, da lahko rožo poduhamo - in od takrat je vse (po)vohala, tudi kakce je sprobala user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem