writing-img

otrok na počitnice

clock-img

01.08.2007, 13:23

clock-img

iva01

pencil-img

961

kdaj ste prvič pustile svoje otroke na počitnice, tast že celo poletje sprašuje če bi lahk Nik prišev k njimu na počitnice za 3, 4 dni, meni se zdi še malo premajhen star je 2 leti in7 mesecev.
sej enkrat je že biv pri mojih starših za 2 dni oziroma dan in pol kaj več pa še nikoli.
kaj vi mislite, ga naj pustim na počitnice

clock-img

01.08.2007, 13:24

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Ja user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

01.08.2007, 13:25

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Moja pupa hodi k tašči na Obalo že od aprila vsak mesec, za 3-4 dni. Pomoje ni premajhen.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

01.08.2007, 13:26

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

Princesa gre letos prvič na morje brez mene pri 3,3 letih.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

clock-img

01.08.2007, 13:27

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Dovolj je strah. Čeprav je težko za mamico.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

01.08.2007, 13:27

clock-img

iva01

pencil-img

961

joj ma nevem, sej bi mi pasalo 3 dni mira, sam tak mam neko slabo vest da ga kr otpeljemo gor za 3 dniuser posted image

clock-img

01.08.2007, 13:28

clock-img

purple

pencil-img

1897

Verjetno bo tebi bolj hudo kot Niku. Je pa že zadosti star.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

clock-img

01.08.2007, 13:29

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: iva01

joj ma nevem, sej bi mi pasalo 3 dni mira, sam tak mam neko slabo vest da ga kr otpeljemo gor za 3 dniuser posted image

Ma, kakšno slabo vest? Kaj vam je? Saj nisi robot in verjemi, da bo pasaloooooo.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

01.08.2007, 13:30

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Ja.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

01.08.2007, 13:33

clock-img

iva01

pencil-img

961

no pol pa če vi pravte da lehk gre bo pa šel, upam da nebo problemov z taščo mal me je tud tega strah, bom mal poklicala še ostale sorodnike na ptuju, pa bodo tud oni mal pomagal, ker za enega bi bilo to mal pretežko.

clock-img

01.08.2007, 13:58

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Naj le gre, če sam hoče. Ne zato, ker dedi hoče, ampak zato, ker bi mali miško tudi rad šel. Pa uživaj proste dneve!

clock-img

01.08.2007, 13:59

clock-img

Anonimen

moji sta bli letos 10 dnio na cresu z mojima..tamala 14 mmescov stara tavelka 3 leta.

clock-img

01.08.2007, 14:23

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Naš bo šel drug teden za nekaj dni k moji mami, ker bom jaz cele dneve delala... Prvič, star pa bo kmalu 2 leti. mi je tudi malo čudno, ker bo prazno stanovanje ko bom prišla domov, a vem, da bo ta mal užival 100/h. Če bo pa prišlo do kakšnih težav, ga gremo pa še vedno lahko iskat.

clock-img

01.08.2007, 14:35

clock-img

iva01

pencil-img

961

ja sej tako smo se zmenil tud mi čez vikend gresta oba gor potem pa 15 v sredo ga gre user posted image  iskat, jaz pa še nevem kaj čem delat te dni, marko bo itak na šihtu, nevem če nebom šla h kolegici v Sakušan na jadrnico za 3 dni, mogoč pa res, sploh nevem kaj naj bi si te tri dni začela.

clock-img

01.08.2007, 15:34

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mirno smo prvič pustili samo doma pri letu in pol, tamalo pa pri pol leta (obakrat 4 dni). Na morje je šla pa Mirna prvič, ko je bila stara dve leti in pol.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

01.08.2007, 15:53

clock-img

aljuška

pencil-img

522

Naša še ni šla ( kmalu 4 leta ), ampak jo ''pripravljamo'' da bo šla z babi za kakšen dan..Ne vem kako bo, včeraj ko je šla z babi k enim sorodnikom v Gorico, pa je bil že jokuser posted image , no saj potem je bilo vse ok...

clock-img

01.08.2007, 15:57

clock-img

Anonimen

Pr nas je že pr pol leta bil čes vikend pr tašči... Res da je vedno ponoč spal in čes dan..Ima red od majhnega!
Ampak ni bil nkol problem!user posted image

clock-img

01.08.2007, 16:08

clock-img

Putka

pencil-img

3105

IZVIRNO SPOROČILO: iva01
meni se zdi še malo premajhen star je 2 leti in7 mesecev

Naša je pri 2 letih in 3 mesecih z mojima staršema dopustovala 9 dni v Šibeniku. Imeli so se super, jaz pa tudi. Moja tašča in tast gresta za 14 dni v Izolo na dopust, pa se nič ne ponujatauser posted image

clock-img

01.08.2007, 16:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.08.2007, 17:47

clock-img

mojcapr

pencil-img

457

Odvisno od otroka. Čim prej jih navadiš tem boljše. Mojca sta lani bila 14 dni, ko sem bila na rehabilitaciji za koleno. Stara sta bila 5 in 2 leti, pa ni bilo nobenega problema, res pa se jim babi in dedi posvečata na polno.

clock-img

02.08.2007, 07:54

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Jaz sem mojga 17. mesečnika že kak mesec nazaj pustila, da je šel na morje z babico in dedkom za teden dni. Fora je v tem, ker mi starši kompliciramo bolj kot otroci. Njim je zanimivo, ker se nekaj novega dogaja. Mogoče bo edini problem pri spanju, če imata vidva kak skupen ritual, drugače pa ponavadi tud to gre dobro skozi.

Daj ga na počitnice. Še vedno ga v najhujši krizi lahko prideš iskat.

Lp Tins

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

02.08.2007, 09:11

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Naš je šel ravno včeraj k moji mami prvič na mini počitnice. Star pa še ni 3 leta (oktobra bo). Mi je bilo tudi hudo, pa doma je bil včeraj popoldne ful mir, čeprav imamo tamalega doma. Ampak ful uživa. Včeraj sta bila v živalskem vrtu in Tivoliju, danes se gresta z vlakcem peljat na Ljubljanski grad. Ni mu hudega, doma pa ga seveda noro pogrešamo user posted image .

Ti ga kar pelji. Meni je sodelavka rekla, ko sem premišljevala - ne bit tok sebična in ga držat samo zase - pa še prav ima user posted image .

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

clock-img

02.08.2007, 10:00

clock-img

Anonimen

Naj gre in naj uživa v družbi starih staršev. Sedaj, ko so sami z njim bodo še posebej uživali in se mu hoteli prikupiti, da bi jih imel karseda rad.
Vem pa, da ti je zelo, zelo dolgčas.

clock-img

02.08.2007, 10:14

clock-img

mml

pencil-img

4156

Ker je naša varuška na dopustu, je naša frkolinka (19 mesecev) od včeraj do sobote pri moji mami na počitnicah, pred 14 dnevi smo zadevo že testirali ravno tak oza tri dni in je bilo OK

Tako da če je otrok navajen starih staršev/tet(stricev,...po moje ni prevelike panike, če gre za nekaj dni. Saj še je kriza, ga pa lahko pripeljejo nazaj domov. Tako smo tudi mi dogovorjeni

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

03.08.2007, 09:26

clock-img

Pikica pokica

pencil-img

796

Svetujem ti, da probaš, pa boš tako videla, kako bo. Če bo prehudo, ga boš po enem dnevu šla iskat.
Ampak ti povem, da se mali pri babicah in dedkih tako zabavajo, da kar pozabijo na starša... Naš je drugače tak cartljivček in brez mamice ne more nič, ko je pa na počitnicah pri babici, pa niti nima časa, da bi se mi javil na telefon in me pozdravil. ( star je bil 3 leta)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem