writing-img

otrok uporablja žlico

clock-img

02.06.2006, 22:30

clock-img

Anonimen

Kdaj  (starost) otroci znajo jesti z žlico sami? In pri kateri starosti ste jih učile uporabljati žlico in kako?

clock-img

02.06.2006, 22:45

clock-img

LORELAJ

pencil-img

85

Moja hči ima sedaj 2 leti  in že prav lepo je z žlico že od 1 leta, prej pa smo se lovili. Ko sem ji začela dodajat po 6 mesecu je vedno želela tudi ona imeti svojo žlico in tako se je izurila. Če pa le more je najlepše jesti z roko, tudi sedaj pri dveh letih.

clock-img

02.06.2006, 23:19

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Pri 16 mesecih pridno nosi žlico v usta, ampak mu jaz (z drugo žlico) vmes podtikam hrano v usta, sicer gre prepočasi, pa tudi naveliča se in začne packat naokoli.

clock-img

02.06.2006, 23:36

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moja se pri dobrih 11 mesecih trudi jest z žlico, ji pa jaz z drugo vmes dajem. Je pa res, da je vsa zapacana. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

03.06.2006, 08:25

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Pri enem letu je prvič pokazal interes, potem ga je kmalu malo minilo, potem pa je spet počasi začel trenirati. Zdaj je star 22 mesecev in načeloma je sam z žlico ali vilico, samo se pogosto nekje na polovici malo naveliča, začne packati in mu moram pomagati.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem