cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

otrok v postelji pri starših - varnost

clock-img

18.12.2004, 20:16

clock-img

Maš

pencil-img

154

Ahoj!

Zanima me, kako imate tisti, ki imate svoje otročke ponoči pri sebi v postelji, poskrbljeno za varnost. Ali imate otroka na sredini ali ob steni ali imate ob strani postelje ograjico? In če morda kdo ve, kje se takšne ograjice/varovala sploh dobijo?

Hvala že vnaprej in lahko noč!

clock-img

18.12.2004, 21:29

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Naš je šele pri štirih letih začel prihajati k nama v posteljo,...:zmeden: Pa ga včasih sploh ne slišiva kdaj se pritihotapi. Uleže se pa kar na sredino, pa se še nikoli ni nič zgodilo.

Se pa dobijo neke take ograjice, samo so full drage, se mi zdi, da čez 10.000 SIt,... meni je to predrago, raje kaj na tla daj za vsak slučaj, če te je strah. Je ravno tako dobro.

LP Pia73 :metulj:

clock-img

18.12.2004, 22:35

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Živjo,

morda je rešitev v tem, da posteljo- če je mogoče- z eno stranjo potisneš do stene-- to sva naredila midva.
Lahko pa spi tudi med vama...je pa treba biti pazljiv..midva sva že velikokrat ugotovila, da ji odeja ponoči lahko zleze čez glavo, ko jo midva nehote premakneva. Naj ima svoj kovtrček:)

LP

clock-img

18.12.2004, 23:18

clock-img

*

pencil-img

374

Jaz imam eno stran postelje do stene, drugo stran pa pokriva njegova posteljica, ki služi samo še za odlagališče igrač..:zmeden:

clock-img

19.12.2004, 07:38

clock-img

VITA74

pencil-img

773

naš škrat je tudi nočni padalec in spi na sredini med nama, ima pa obvezno svojo odejo, ker sva ga drugače prekrila z najinama. Ni pa me strah da bi ga poležala, saj spim tko rahlo da me vsaka stvar zmoti :)
posteljo imava drugače porinjano ob steno na eno strani, sama pa spim na zunanji, ker ne prenesem občutka utesnenosti, še posebej kadar smo vsi trije nabasani skupaj.. (postelja je široka 140 cm).

Lp :rozica:

clock-img

19.12.2004, 15:58

clock-img

Maš

pencil-img

154

Na sredini v mojem primeru ne more biti, ker sredine pač ni ;).
Posteljo sicer imam ob steni, problem pa nastane, ko jo ponoči dojim na tisti strani, kjer ni stene. No, pravzaprav je problem v tem, da pogosto zaspim prej kot dojenčica :zaspan: in je ne prestavim k steni. :)-:)-:)-
Lp vsem skupaj!

clock-img

20.12.2004, 08:55

clock-img

Anonimen

Ja, prodajajo take ograjice, ki jo boš lahko uporabila še pozneje, ko bo otrok začel spati v svoji postelji. Mogoče pa res ne bo odveč, če jo kupiš.

clock-img

20.12.2004, 13:30

clock-img

Maš

pencil-img

154

Splišni, mogoče veš, kje prodajajo te ograjice? V otroških trgovinah, pohištvenih...?

clock-img

20.12.2004, 13:52

clock-img

Anonimen

Čakaj, moram malo pobrskati po netu. Vem, da sem jih že videla...

clock-img

20.12.2004, 13:59

clock-img

Anonimen

Tele sem že našla:
www.enakupi.com (za otroke) - 5.820 SIT
www.soncek.si - lesena - 8.990 SIT

clock-img

20.12.2004, 16:07

clock-img

Maš

pencil-img

154

Hvala, super si!
:rozica::rozica::rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem