writing-img

otrokov dnevnik

clock-img

11.09.2008, 12:32

clock-img

bambi.t

pencil-img

58

Ali ga delate? Pa ne mislim tistih knjigic (Moje prvo leto ipd.), kjer samo izpolnjuješ. Na kakšen način, kaj vse zapišete notri. Jaz si stvari zapisujem na listke. Mal se jezim, ker nisem že prej začela delat, zdaj se mi je nabralo cel kup listkov, no pa tudi kakšne stvari, ki sem jih pozabila napisati. No to moram nekako skupaj dat.

clock-img

11.09.2008, 13:27

clock-img

Lu

pencil-img

3181

U ja. Pri prvem sem si čisto vse zapisala prvo leto. Potem je prišel drugi član in enostavno  mi ne znese več. Sem pisala pa kar v en planer user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

11.09.2008, 13:29

clock-img

Massa26

pencil-img

451

Jaz ga pišem od prvega dne, ko sva prišli iz porodnišnice. Začelo se je s tem, da mi je patronažna rekla, naj si zapisujem, kdaj se dojiva (to mi je bilo sicer ˝krneki˝). Ni ravno zgleden dnevnik, zapišem pa vsak dan kakšno zanimivost, kje sva bili, kaj je bilo ˝prvič˝, katere pesmice ima rada, katere igrače in ostale (ne)pomembnosti user posted image . Ne vem, tako sem se navadila, da mi je fletno. In potem ko berem za nazaj, se kar vrnem v tisti čas in podoživljam prve mesece user posted image .

clock-img

11.09.2008, 13:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.09.2008, 14:42

clock-img

tamala_82

pencil-img

254

Tudi jaz pišem take sorte "dnevnik". Vendar ga pišem kar v Wordu user posted image je lažje natipkat, kot napisat v zvezek user posted image
zapišem si stvari, ki jih naš čmrlj pogrunta na novo - torej razvoj po mesecih. Pa kako napredujeva z GH, pa katere igrače ima najrajši, katere živali, ..... je pa fuuul zanimivo pol za nazaj brat, ko vidim, da so tile naši sončki fuuuul čudežna bitja, ker tako noro hitro napredujejo in rastejo. Sem pa ene sorte "dnevnik" pisala že v nosečnosti user posted image

clock-img

11.09.2008, 15:02

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Jaz imam velik zvezek trdih platnic, kamor zapisujem pomembne dogodke, vragolije, ... kar pač počnemo. Vsakemu mesecu namenim 2 strani, opremim s slikicami, risbicami, nalepkami; hčerka tudi notri riše ... na tak način user posted image

lp 

Be the Peace and Harmony you desire...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem