writing-img

outlet v Trstu

clock-img

20.11.2012, 23:31

clock-img

Brinčika

pencil-img

364

Zanima me , če katera ve kje je outlet v Trstu pri železniški postaji, vem kje je železniška vendar tega outleta nisem nikoli zasledila , da imajo baje oblačila znanih znamk- višji rang vendar iz preteklih sezon po zelo ugodnih cenah.

clock-img

21.11.2012, 14:03

clock-img

_martina

pencil-img

90

Prvič slišim za kaj takega, pa sem z Obale. Zdej pa še mene zanima kaj več user posted image

clock-img

21.11.2012, 14:45

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Tudi jst nisem še slišala za tak outlet, pa sem iz primorskega konca...user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

clock-img

21.11.2012, 19:13

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

A ni to Mirella?

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

clock-img

21.11.2012, 19:20

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Na Corso Cavour je, upam da bo prilimalo prav zemljevid... https://maps.google.si/maps?hl=en&tab=wl

clock-img

21.11.2012, 19:23

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

http://www.palmanovaoutlet.it/default.aspx ??

tukaj so navedeni outleti pri vseh sosedih http://www.oklagija.rs/zanimljivosti/item/75-kuda-u-shopping

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

21.11.2012, 19:27

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

ali pa tole ? http://www.coin.it/jsp/it/negozio/negozioid_82.jsp

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

21.11.2012, 19:27

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

V bistvu Mirela ni outlet kolkr sem slišala, ampak je bolj skladišče cot, kjer kupujejo razne firme in potem te obleke full dražje prodajo v svojih trgovinah. Zadnjič je znanka za 300 evrov nabavla ene 5 bund (zase, moža, otroke), hlače, puloverje, torbico, kavbojke...V glavnem, full poceni je pršla skozi. Nimajo pa vedno full stvari, tko da moreš kar trofnt kdaj pride roba

clock-img

21.11.2012, 21:55

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Mirela in Outlet sta kolkor jaz vem dva različna pojma. Pri Mirelli, je v ponedeljek zaprto, mislim, da tudi v nedeljo, v torek dobi robo in to že ponoči, odpre trgovino ob šestih in do popoldneva je že izorpana. baje je poceni in ok, nisem pa še uspela it pogledat kaj ima,..

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

21.11.2012, 21:59

clock-img

blaža

pencil-img

8795

No, en Coin je pa v drevoredu. Greš na trg Oberdan ( z Opčin greš z avtobusom št.2), če ne pa parkiraš v garažni hiši ob morju. No in, ko stojiš na glavni postaji,, greš naravnost mimo Godine, pol pa zaviješ na levo in zaviješ noter na desno pa si v drevoredu. Nekje na sredini imaš to trgovino, včasih je bil tam Oviesse.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

27.11.2012, 22:23

clock-img

_martina

pencil-img

90

Coin je pač navadna trgovina, ni outlet. Mirella je pa skladišče ja, nima pa nobenih priznanih cunj po znižanih cenah.

clock-img

28.11.2012, 08:41

clock-img

alda

pencil-img

3570

Edini dober outlet v Italiji ki ga poznam v stari Gorici od Benettona ,in pa uni če je še(?) v palmanovi!

..A v domžalah ni več te trgovine? Smo svoj čas tam 1x- na leto šli po converse trenirke?

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem