writing-img

ovčka za voziček

clock-img

21.12.2006, 12:55

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Tiste, ki imate ovčko v vozičku, kako ste zadovoljne? In s čim potem pokrijete otroka. Kaj menite, je za 7,5 mesečnika bolje ovčka in dekica ali topla vreča, kamor ja celega zapakirate?

Hvala za mnenja!

clock-img

21.12.2006, 13:44

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

nš 5 mesečni žapček ima tut ovčko eno v vozičku in eno v pojstlci,jst mu sicer dam čez ovčko še tera-planičko tako da ne leži direkt z obrazkom na ovci....v vozičku ga pokrijem z dekco,v pojstlci pa s kovtrčkom...mi smo ful zadovolni z ovčko,mu je skos toplo v hrbet ko leži na njej...!user posted image

clock-img

21.12.2006, 13:49

clock-img

Natti

pencil-img

130

Naš Mark ima tudi ovčko v vozički. Star je 6,5 mes. Pokrijem pa ga še z dekico. Zunaj sva 2 uri in pol še kakšno uro spi v vozičku na balkonu. Pa ko ga vzamem ven ga takoj slečem, da preverim če bi ga kaj zeblo. Do zdaj je še vedno bil zelo topel. Najbolj hladen je nosek.
Jaz stoodstotno priporočam ovčko

clock-img

21.12.2006, 15:23

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Mene pa zanima, kej jo lahko kupim!? Naselnji mesec namreč pričakujemo dojenčka in bi jo zelo rad kupila!?

Hvala za informacije!?user posted image

clock-img

21.12.2006, 16:30

clock-img

mml

pencil-img

4156

Ovčko lahko kupiš vsak dan na ljubljanski tržnici, cena 5000 SIT

Mi jo imamo v vozičku sedaj, ko je mraz in gospodični je očitno prav všeč user posted image , ko ji je toplo v hrbet, ker pogosto zaspi, česar ni počela v vozičku že nekaj časa user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

21.12.2006, 21:01

clock-img

Tosa

pencil-img

67

Ovčka je res super.
Mi smo potem še samo z dekico pokriti, saj še ni takšnega minusa zunaj.

clock-img

22.12.2006, 14:13

clock-img

domci

pencil-img

376

Mi mamo tudi ovčko in je ne damo za noben denar. Do zdaj je bil še vedno topel.user posted image

clock-img

22.12.2006, 14:15

clock-img

domci

pencil-img

376

aja pa malo ga pokrijem z dekico ampak samo kadar zaspi v vozeku, ko je buden zmiraj hiti brcat potem pa dekico skoz pobiram po tleh user posted image

clock-img

22.12.2006, 22:26

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

IZVIRNO SPOROČILO: domci

ko je buden zmiraj hiti brcat potem pa dekico skoz pobiram po tleh user posted image

Zaradi tega je veliko bolje imeti zimsko vrečo.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

22.12.2006, 23:00

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Ovčka je že super- če otrok ne brca...sicer ga pa lahko non stop samo pokrivaš in gledaš, za kater vogal je bolje zataknit dekco... mi imamo nekaj ovčki podobnega (je iz velurja) pod zimsko vrečo- nje pa ne zamenjam za nič na svetu, je zaščitena iz vseh strani, se mi pa zdi, da bi bila samo vreča za hrbet vseeno premalo in je v res mrzlih dneh idealna kombinacija obojega... pa še praktično je...če je bolj toplo- vrečo enostavno pustiš v avtu ali doma in jo mahneš na sprehod samo z ovčko in deko.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

22.12.2006, 23:15

clock-img

Marelica

pencil-img

1176

Mene pa samo nekaj zanima... a te ovčke kaj smrdijo?

Ker smo imeli prej v stanovanju eno ovčko (mislim da tudi za 5 jurjev kupljeno) na tleh in je meni še po enem letu ful smrdela po nekih preparatih (saj ne vem po čem prav, ampak ne po ovci ampak po kemiji). Drugače se pa tudi meni zelo dopadejo. 

clock-img

26.12.2006, 21:11

clock-img

domci

pencil-img

376

Naša ovčka je smrdela takoj ko smo jo kupli zdaj je skozi v vozičku, voziček pa je v drvarnici tako, da zdaj se je že preluftala. Imamo pa tudi eno doma za sedet na stolu jo mamo že skoraj 2 leti in nima nobenega vonja je pa res že vsa ščefedrana bo treba počas novo kupituser posted image

clock-img

26.12.2006, 21:13

clock-img

Anonimen

Naša ovca ni nič smrdela. Je bil pa otrok kljub temu seveda zapakiran v zimsko vrečo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem