cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

overovitev

clock-img

28.04.2008, 11:07

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Ne vem če se glih prav napisala.
Ali lahko overovim kupoprodajno pogodbo kjerkoli pri notarju? In kaj moram imeti sabo?
Hvala.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

clock-img

28.04.2008, 11:08

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

a se ne da tudi na upravni enoti tega narediti, pa še ceneje je?????? samo vprašam,ker me zanima..

clock-img

28.04.2008, 11:11

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Upravno enoto imam samo 2x na teden odprto pa še to od 8-14h takrat pa sem v službi.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

clock-img

28.04.2008, 11:17

clock-img

felicia

pencil-img

2590

overiš lahko kjerkoli na upravni enoti in njihovih izpostavah - če boš kaj v Ljubljani danes dela UE do 18.00 in lahko tam overiš kupoprodajno pog. te pa pride 1,06 eur- kar je občutno ceneje kot pri notarju!

clock-img

28.04.2008, 12:21

clock-img

Anonimen

odvisno za kateri predmet je kupoprodajna pogodba - predvidevam, da za nepremičnino - v tem primeru obvezno mora overiti tako pogodbo SAMO notar, sicer ti jo v zemljiškoknjižnem postopku vpisa na sodišču ne bodo smatrali kot pogodbo, ki izpolnjuje pogoje za vknjižbo. Ker zemljiškoknjižni postopek je sodni postopek zaradi česar je potrebna notarjeva overitev.

Overjanje na UE se uporablja v upravnih in drugih postopkih (Prodaja premičnine, overitev podpisa za upravne postopke, overitev spričeval,...) , razen za sodne postopke ne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem