writing-img

ovulacija

clock-img

24.07.2006, 22:48

clock-img

Anonimen

Alo!
Prosim za pomoč. ker že 8 mesecev delava user posted image  pa ne uspe, več ne vem, kdaj in kako naj delava, prosim za pomoč za izračun ovulacije. prvi dan user posted image  je 23.7. ciklus 28 dni. Kateri dan je ovulacija oz. kdaj naj delava!user posted image user posted image

clock-img

24.07.2006, 22:52

clock-img

dix

pencil-img

897

OD 3. 8.dalje do 7-8- bodita aktivna vsak dan pa ne morete faliti, razen če nisi po "JUSU".

Ovulacijo naj bi imela 5.8.

clock-img

25.07.2006, 11:23

clock-img

delfinčica

pencil-img

183

Najbolj natančno si jo določiš z merjenjem BT, sam to pa v bistvu zahteva dosti angažiranja v tej smeri in kot tako predstavlja nekaterim še dodatno obremenitev. Sicer pa se kupi ovulacijske teste, v paketku se jih ponavadi dobi 5, se mi zdi. Mogoče je to še najboljša rešitev, da ziher veš, kdaj imaš O. Načeloma je na sredini ciklusa, ni pa to pravilo.

clock-img

25.07.2006, 11:25

clock-img

zorica

pencil-img

770

Vem da je težko, ampak jaz ti priporočam čim manj računanja.

clock-img

25.07.2006, 23:02

clock-img

Cikica

pencil-img

516

Najverjetnejši datum ovulacije: 13.8.2006. (Plodni dnevi predvidoma od 8.8.2006 do 15.8.2006.)

upam,da vama bo uspelouser posted image user posted image user posted image

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

clock-img

26.07.2006, 07:04

clock-img

florena

pencil-img

74

Če svoje podatke vneseš v koledar ovulacije imaš plodne dneve od 3.8 - 8.8. Torej takrat veselo na delo. http://www.ringaraja.net/zanositevkoledarovulacije.asp

Lep dan.F.

clock-img

30.07.2006, 19:11

clock-img

miny

pencil-img

241

lep pozdrav vsem. že nekaj časa prebiram forum, ki je super, ve pa tudi. tudi midva sva se odločila za pikico in sva še čisto nova v tem, zato bi vas rada vprašala, kako se računa dolžina ciklusa, /menstruacijo sem imela 6.5, 6.6/ in 7.6.,ker bi si rada izračunala plodne dneve. hvala

clock-img

31.07.2006, 09:11

clock-img

florena

pencil-img

74

Dolžina ciklusa se začne z prvim dnem M in traja vse do naslednje M. Npr. 6.6 si imela M, to je prvi dan M in naslednjo M si imela npr. 1.7. Torej menstrualni ciklus traja 25 dni. Mentrualni ciklus se konča en dan pred naslednjo M. Upam, da sem ti pomagala. Plodne dni pa si lahko izračunaš s pomočjo ovulacijskega koledarja na spletni strani http://www.ringaraja.net/zanositevkoledarovulacije.asp

lp 

Lep dan.F.

clock-img

31.07.2006, 09:21

clock-img

miny

pencil-img

241

florena, hvala lepa. upam da bo naslednji mesec kaj za poročat.

clock-img

31.07.2006, 09:29

clock-img

Anonimen

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem