writing-img

ovulacija

clock-img

16.08.2006, 21:41

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Ali vas v času med ovulacijo bolijo jajčniki oz. imate občutek kot da boste dobile menstruacijo?

clock-img

16.08.2006, 21:44

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Zelo pogosto. In še nekaj. Običajno se ob ovulaciji pojavi še manjša krvavitev. In vse to je popolnoma normalno.

user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

16.08.2006, 21:55

clock-img

corfu

pencil-img

3829

No, potem imam ovulacijo, ker se počutim tako, kot bi imela vnetje mehurja, da o belem toku ne govorim, ajajaj v akcijo bo treba. Kako pa če boli?user posted image

clock-img

16.08.2006, 22:03

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Ej tud to sem se jaz že večkrat vprašala. Kako je narava čudno poskrbela za to reprodukcijo. Se pravi ob ovulaciji je potrebno biti aktiven user posted image user posted image user posted image , če si želiš zanositi. Ampak kaj, ko takrat najbolj boli. Kako boš takrat user posted image , če ti pa najbolj paše samo ležat.

Ampak nimamo kej.... če je treba za lepoto  potrpet, bomo pa še za otroke user posted image .

Pa da bi se le prijelo user posted image user posted image user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

16.08.2006, 22:25

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Hvalauser posted image

clock-img

17.08.2006, 09:13

clock-img

Ayo

pencil-img

1607

Ja, tud pr men je tako, bolijo jajcniki, vcasih manj vcasih bolj, obcutek kot da bo prisla user posted image   vcasih se mi zdi da me bolijo trebusne misice kot da bi dan prej naredila 100 trebusnjakov user posted image  in ko user posted image  boli. Beli tok  pa - user posted image se dons ne razumem … user posted image

clock-img

17.08.2006, 11:37

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

no, zdaj vidim, da nisem edina s temi težavamiuser posted image izcedek, bolečine..se vprašam včasih, a delam prav, da greva takrat v akcijo

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem