writing-img

ovulacija

clock-img

13.08.2007, 20:37

clock-img

majanagaja

pencil-img

29

Helo. Aktivno delava na novem članu. In ker vem, da ste tu polne nasvetov in izkušenj vas prosim za mnenje, nasvet... Ker imam ciklus na 28 dni me nekaj zanima. Vsak mesec me v času ovulacije nekaj ščipa v predelu jajčnikov. A ta ščipanje pomeni, da je takrat dan D za zanositev, ali to pomeni, da je že prepozno? Ali sploh kaj pomeni?To ščipanje je skoraj tako močno, kot bolečine prvi dan menstruacije. Plodne dneve imam v tem času, ko me ščipa. Vsaj po koledarčku, ki  je na tej strani. Z merjenjem temparature se še nisem šla, ker probavava šele 2 meseca.

Hvala za odgovore

Prvič pobrcal 18 tednov 5 dni

clock-img

13.08.2007, 20:55

clock-img

Anonimen

Točno tako, kot si sama napisala.user posted image

clock-img

13.08.2007, 21:11

clock-img

kodrana

pencil-img

1773

majanagaja pozdravljena.

ravno pri pušenjaku sem gledala odgovor na tako vprašanje. ko te špika, ali to pomeni, da je nastopila ovulacija? pravi pa, da je možnost, da bo do ovulacije ravno prišlo, torej je res, da je najbolje stopit v akcijo kmalu za tem, je pa še ena možnost, da boli takrat, ko je do ovulacije že prišlo, kar pa je za zanositev skorajda že prepozno. torej? ni dal odgovora. najbolje je vi2 vsake 2 dni ali vsak dan. posebaj v času plodnih dni, da ne zgrešita dan d.
držim pesti za user posted image user posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem