writing-img

ovulacija

clock-img

06.01.2005, 23:12

clock-img

pufi 2003

pencil-img

93

lep pozdrav!

odlocila sem, da se tudi jaz oglasim v forumu nosec
nost in vas prosim za pomoc. S fantom se trudiva, da bi zanosila, a ker nam ze nekajkrat ni uspelo sem poskusila s testi za ugotavljanje plodnosti - ovulacije v urinu. Poskusila sem ga 13. in 14. dan po menstruaciji, a mi do sedaj se ni pokazal, da bi imela ovulacijo (ravnam se po navodilih). Zato me zanima, ce je kdo ze poskusil te teste in jih pozna, ce mi lahko kaj vec napise o njih.

pufi2003

clock-img

07.01.2005, 08:28

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Andrejka, poskusi na forumu Zanositev in ovulacija, tam so punce pravi leksikon:). Pa tudi z iskalnikom lahko poskusiš kaj najti.

clock-img

07.01.2005, 10:17

clock-img

pufi 2003

pencil-img

93

lep pozdrav Jancika!

najlepsa hvala, da si si vzela cas in me pravilno usmerila po pomoc. Sem nova na tem forumu tako, da ne vem se tocno kako gre:

Hvala in pozdravcek

clock-img

07.01.2005, 10:39

clock-img

Soncnica

pencil-img

676

Hojla!

Preden sem zanosila tudi jaz nisem vedela kdaj točno imam ovulacije, ker sem imela kratke cikluse. Obstaja ena hrvaška stran (ne vem naslova, poskusi na googlu vtipkat ovulacija ali trudnoča) in tam ti natančno izračuna plodne dneve. Pri meni je uspelo in sem glede na podane dneve takoj zanosila. Pa veliko sreče!!:)

lp

Sončnica in :duda:29 t

clock-img

07.01.2005, 10:53

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Koledar ovulacije je tudi na RR (čisto zgoraj na začetni strani je link).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem