writing-img

ovulacija

clock-img

26.04.2008, 14:27

clock-img

db

pencil-img

361

Živijo,mene pa zanima če ma katera izkušnja kako povečati ovulacijo pred tablet,naravno a obstajajo kaki čaji al pa kej podobno. hvala za odgovor

clock-img

28.04.2008, 09:09

clock-img

titi3

pencil-img

328

Z večjo količino estrogenov recimo. Veliko estrogena je v hmelju. Pivo kar odmisli, ker ga je dandanes v pivu še zelo malo, večinoma ima koruzo in druge pšenice.

Hmelj si lahko kupiš v Sanolaborju in si narediš čaj. Ampak bodi pozorna in ne pretiravat, razen če poznaš stanje svojih hormonov.  Če imaš pomanjkanje estrogena recimo.

Jaz sem ga pila 2x na dan.

"A man can be destroyed but not defeated."

clock-img

28.04.2008, 09:10

clock-img

titi3

pencil-img

328

Pa še to!

Slučajno sem imela UZ in gin mi je reku, da imam dva folikla. Ampak to je vse odvisno od tega kako ti odreagira telo.

clock-img

28.04.2008, 09:16

clock-img

talika81

pencil-img

2233

hja, ne vem, če je ta čaj, ki sem ga pila, pomagal ravno pri povečanju ovulacije. user posted image

ampak po pitju čaja krvomočnice se mi je ovulacija povrnila in zdaj vsaj vem, kdaj naj bi približno bila.

ampak zanosit pa še nisem uspela. tako da mogoče poskusi s tem čajem. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

28.04.2008, 09:29

clock-img

titi3

pencil-img

328

Jaz pa se s to Krvomočnico odkrito povedano ne upam preveč igrat. Sem jo sicer enkrat pila in mi ni pomagala.

Razlog, da mi je malo tako tako je v tem, da ne vem kako deluje. Kaj sploh izdaja, da uravnava hormone in potem kaj poveča estrogen in zmanjša progesteron ali obratno ali kaj drugega. Bojim se, da nimam jaz recimo visoki progesteron in mi ga še poveča.

Pri hmelju je bolj enostavno, ker se ve, da izdaja estrogen in estrogen je pomemben pri ovulaciji.

S hmeljem sem dobila potrditev na UZ, ker je pomembno. Prej mi niso nikoli odkrili dva folikla v enem ciklusu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem