writing-img

ovulacija

clock-img

28.12.2008, 09:03

clock-img

Anonimen

Ciklus imam reden na 28 dni ,viskozno sluz, značilno za O, pa dobim 10. dan ciklusa, na 14. dan me prsi že bolijo.kaj pravite ve, kdaj imam potem O?jaz menim da takrat ko je slz vlecljiva, kaj pa ve?
Hvala.

clock-img

28.12.2008, 10:53

clock-img

s.

pencil-img

639

clock-img

04.01.2009, 10:33

clock-img

Anonimen

Stvar je taka da 26. dan dobim roza izcedek, ki traja 2 dni potem pa se vlije.Sedaj naj poštevam izcedek ali dejansko krvavitev?ker sluz se mi pojavi 12.dan,14. dan je že beli tok, ki ni beljakast.Koledarček mi ne pomaga dosti.

clock-img

04.01.2009, 11:35

clock-img

Sannchi

pencil-img

5

Živjo,

moje mnenje je, da upoštevaš roza izcedek že za prvi dan mns, saj je že takrat napočila krvavitev. Glede koledarčka, pa ti sporočam, da tudi meni ta koledarček ne pomaga prav nič. Morda ti bo kaj več pomagal spodnji link, kjer v besedi in sliki pojasnjujejo ovulacijsko sluz.
http://www.iskreni.net/nacrtovanje-druzine/56-billingsova-ovulacijska-metoda.html

Srečno in držim pesti za čimprejšnji user posted image .

Pozdravček,

user posted image

Sannchi

clock-img

04.01.2009, 17:26

clock-img

Anonimen

Hvala sanchi.O sluzi sem že doktoriralauser posted image .Lepo je slišat spodbudne besede.
lp

clock-img

04.01.2009, 18:30

clock-img

Sannchi

pencil-img

5

potem pa akcija user posted image !!!!! sam ne smeta se obremenjevat in boš vidla, bo prišlo samo od sebe. Ne se sekirat, kdaj bo user posted image , ker je pol psiha v glavni vlogi tako pri user posted image -zamujanje, kot pri user posted image .

pa eno pikapolonco za srečo  user posted image

Sannchi

clock-img

15.01.2009, 15:08

clock-img

Bojana82

pencil-img

765

Verjetno je bilo to že stokrat napisano, ampak ne najdem.....zanima me če je "vrhunec" ovulacije takrat ko pride do ovulacijske krvavitve ( seveda, če sploh pride do krvavitve )!!??

Vem, da je smešno vprašanje ampak res nisem prepričana.......

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem