writing-img

ovulacija

clock-img

26.07.2005, 12:02

clock-img

čiška

pencil-img

98

Živio!Ovulacijo sem imela 21.07.to vem zato, ker sem bila glih tisti dan pri ginekologu.Zdej pa imam od takrat naprej ,skoz bolečine kot pri ovulaciji ,to se pravi že ene 5 dni.Do zdaj se mi to še ni zgodilo.Vem ,da mi ne morete odgovort kaj je z mano ,ampak me zanima, če je že katera imela bolečine ,kar non stop po ovulaciji???!!!Ali je možno kakšno vnetje ,kljub temu, da nimam nobenega izcedka?Mogoče je pa to posledica endometrioze, čeprav sem bila operirana aprila.Vesela bom vseh domnevanj:):):):)Hvala ta odgovore!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

26.07.2005, 12:07

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Ja mene skoz boli pa tud ne vem zakaj!?:ups:

clock-img

26.07.2005, 12:16

clock-img

čiška

pencil-img

98

Pismu ,jest bom celo znanstveno fantastiko nardila iz neplodnosti,plodnosti,sexa,bolečin,klomifena,operacij,psihe,ovulacij itd.................Enkrat bo tudi za nas sonce posijal ni hudič!

clock-img

26.07.2005, 12:21

clock-img

IrenaO.

pencil-img

105

Čiška blizu sva si, jaz sem imela ovulacijo 23,ampak me je samo naslednji dan malo zašpikalo v jajčnikih, tako da ti ne znam pomagati,mogoče se pa pripravlja pri tebi na kakšno vgnezditev,nikoli ne veš,srečno:)

clock-img

26.07.2005, 12:43

clock-img

tempelj

pencil-img

69

Čička tudi jaz sem ti nekako blizu z O, samo pri meni se pa zdej dogaja, da me sploh nič ne boli, ne joškice, ne maternica, skratka nič. Ker greva z mojim na dopust, me prav firbec matra, če ni slučajno kej ratal :). Bil bi že čas! Najboljš, da kr seboj vzamem testerje za ugotavljanje :modri::roza:, ne pričakujem je 1.8.
Če bi bilo s teboj kaj narobe, bi to tvoj ginekolog itak ugotovil, tako da se pomoje nimaš kaj bati.

clock-img

26.07.2005, 13:04

clock-img

Nataša31

pencil-img

260

Ojla!

Tudi mene non stop boli spodnji del trebuha že od ovulacije (sem imela od 21.7-23.7; tam nekje), ne čakam :hudicek: v torek 2.8.!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem