cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ovulacija

clock-img

22.12.2010, 13:36

clock-img

Anonimen

pozdravljene

mene pa zanima a je možna ovulacija tik po user posted image  ??? sprašujem pa zato ker ima sluz kot pri ovulacija in to 9 dan po user posted image  !!!???

hvala vam že vnaprej za odgovore

clock-img

22.12.2010, 14:12

clock-img

SMT3

pencil-img

632

Lahko.Jaz jo imam že 7 danuser posted image

clock-img

22.12.2010, 14:34

clock-img

Anonimen

na zdaj pa tolko vsi opevajo kdaj naj bi bila ovulacija noben pa ne pove kako v resnici dejansko je...samo beremo in beremo v praksi pa vse drugo....
SMT3...HVALA TI ZA ODGOVOR POL MORMO PA V AKCIJO KO DOMOV MOŽEK PRIDE user posted image

clock-img

22.12.2010, 14:42

clock-img

Anonimen

Anonimna, kako dolge imaš pa ponavadi cikluse? Ja, je možno, da imaš O na 9. (oz. na 7.) dan, če je ciklus dolg samo 23 dni (oz. 21 dni), kar je še v območju normale. Sigurno je pa samo to, da O sledi menstruacija v 12 - 16 dneh (ali pa user posted image  user posted image ).
V vsakem primeru, user posted image  ne bo škodilo user posted image .

clock-img

22.12.2010, 15:43

clock-img

SMT3

pencil-img

632

Men je pred leti ena rekla,da je 4 dan menstruacije najbolj ploden.Pri prvi sem se tega držala in  sedmega dne O ni bilouser posted image
Probajta,sej ponavadi četrti dan ne teče večuser posted image

clock-img

22.12.2010, 16:04

clock-img

Anonimen

cikluse ima od 26-31 dni tam vmes...nikoli prej..ma mislim da je to to ta mesec ker je sluz zeloo prozorna in zeloo vlečljiva že zdaj.....

clock-img

22.12.2010, 16:06

clock-img

Anonimen

ma cikluse imam dolge od 26-31 dni nič manj in nič več vedno preide nekje vmes teh dni.
zdaj ta mesec , 9 dan po user posted image  pa imam sluz zeloo vlečljivo in prozorno tko da mislim da je to to...

clock-img

22.12.2010, 16:07

clock-img

*žurerka*

pencil-img

74

ojla .. jaz mislim da je možno ker sem 100% da sem svojega sina zanosila takoj po user posted image  ker sem začela bruhati preden(5dni) bi morala dobit user posted image  ...tko da vse je možno...vidva samo user posted image pa bo user posted image

< Sporočilo je popravil *žurerka* -- 22.12.2010 16:10:22 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem