writing-img

ovulacija

clock-img

24.11.2011, 19:22

clock-img

maca8

pencil-img

26

Pozdravljene!

Zanima me kakšne imate izkušnje z ovulacijskimi testi (kdaj in koliko časa so bile prisotne črtice)????
Kajti pri meni se kaže črtica že nekaj dni, samo ni tako močna kot je kontrolna črtica user posted image  

Hvala za odgovor

lp

clock-img

25.11.2011, 14:17

clock-img

*Aura

pencil-img

134

maca8,
....bodi vesela...tebi se vsaj kaže! Meni se ni nikoli pokazala v treh mesecih testiranja v "tistem" obdobju...tako, da sem naposled kar vrgla vse skupaj v koš.
S tvojim telovadi, ko ti mine menstruacija za cirka 2 tedna, vsak 2-3 dan in sigurno boš ujela pravi trenutek :).
Pa akcija!

clock-img

17.02.2012, 12:53

clock-img

mibo

pencil-img

3

Meni je vsak mesec test pokazal črtico. Je pa res, da sem včasih uporabila kar tri teste/dan tiste dni, ko sem mislila, da bi naj bila ovulacija.
Uporabljala pa sem te teste, ki so zelo sensitivni:

http://www.plodnost.si/product.php?id_product=29

clock-img

17.02.2012, 13:30

clock-img

Anonimen

testna črtica ne rabi biti tolko močna kot kontrolna. slediti je treba samo testni črtici. ko je najbolj močna, je optimalni čas.

jst sm tretjič noseča in tokrat nama je ratalo s pomočjo digitalnega ovul. testa CB. ko se je na zaslončku pokazal smeško, sva seksala vsak dan naslednje 3 dni. testirala sploh nisem več. in je ratalo v prvo. pri navadnih testih je včasih res težk določiti, kdaj pride do povišanja LH hormona. zame so preveč nejasni in nezanesljivi.

clock-img

17.02.2012, 15:55

clock-img

Anonimen

Moja izkušnja je podobna - črtica se kaže 11,12,13 dan cikla, običajno je 12.dan najmočnejša, a še vedno ne tako kot testna. Najprej sem zapaničarila, da nimam O, ampak ne gre prehitro sklepati... teste sem delala 3 mesece zapored, vedno je bila ista zgodba, zdaj jih ne delam več, ker gre enostavno preveč denarja za to...

clock-img

17.02.2012, 20:22

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Sem bila enkrat zjutrej pri G mi je rekel da imam ful lepo vidno O. Sem delala test je biv pa bev.
tko da jest ne mečem več denarja stran za teste se kar po sluzu orentiram.

clock-img

19.03.2012, 16:23

clock-img

Tangerina

pencil-img

259

obarvanost črtie je odvisna od ravni hormonov v urinu. Najbolj močno se črtica obarva zjutraj, ker je tkarat raven hormonov najvišja, čez dan pa lahko oslabi.

clock-img

20.03.2012, 11:51

clock-img

Anonimen

Ali je možno, da ženska sploh nima ovulacije? in kako to ugotoviti?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem