cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ovulacija - znaki na koži

clock-img

28.08.2007, 11:44

clock-img

metuLJchy

pencil-img

760

Punce prosim ne mi zamerit tega trapastega vprašanja..po vsem prebranem na forumu o ovulaciji bi že lahko poznala njene znake, pa vendar...tega še nisem zasledila..

Namreč...če računam povprečje zadnjih ciklusov naj bi naslednja M. prišla čez cca 2 tedna...pred user posted image  sem kakšen dan ali dva prej vedno obvezno vsa mazoljčkasta...in danes se zbudim..kot da sem jagoda...zdaj pa se sprašujem, glede na izračune bi tej dnevi bili možni tudi kot ovulacijski dnevi, ali je možno da so tej znaki na koži znak za ovulacijo..? Saj me vsa stvar ne bi toliko skrbela, če ne bi imela konec tedna za it na morje in ne, ne želim si te tečke user posted image  ravno takrat...

clock-img

28.08.2007, 13:00

clock-img

bekyca

pencil-img

143

Vsesplošno znan odgovor, ki nič ne pove: MOŽNO JE, NI PA NUJNO!

user posted image

Sorry, samo res ne bi mogla trdit, da je to to, niti da ni.

clock-img

28.08.2007, 15:26

clock-img

**NiNa**

pencil-img

557

Jaz pa mislim, da so ti hormončki fino podivjali. Čisto možno je, da bi bila lahko O, ni pa nujno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem