writing-img

ovulacija po IVF postopku

clock-img

17.03.2008, 20:21

clock-img

anja31

pencil-img

110

Punce,

malo sem zaskrbljena. Prvič sem poskusila z ovul-testom za ugotavljanje ovulacije in mi kaže že od 12-16 dneva zadnje M, da ovulacije ni. Ponavadi jo imam na 13 dan in to vsak mesec.
Res pa je, da je to bila prva M po IVF- ju.
Je možno, da naslednji ciklus ovulacije ni?
Je možno, da je test lažen še zaradi stimulacije?
Je možno, da bo kasneje, ker sem to M dobila 5 dni prezgodaj (v procesu IVF sem imela razmak med eno in drugo M samo 23 dni)???

Prosim za pomoč, če katera ve, zakaj ni O?

Še enkrat hvala. Anja31

clock-img

17.03.2008, 20:23

clock-img

konina

pencil-img

989

jaz mislim, da je vse to kar si naštela možno. Lahko pa, da je že mimo in si jo imela prej kot si pričakovala.

Lp, Nina

clock-img

17.03.2008, 20:28

clock-img

anja31

pencil-img

110

Konina hvala ti. A pa je možno, da tej testi niso tako točni, kot je sicer navedeno ...kao 99%? Malo dvomim, da bi jo že imela .... nič ni bilo čutit...:)))

Lp,Anja31

clock-img

17.03.2008, 20:30

clock-img

konina

pencil-img

989

testi so lahko tudi netočni. tako, da počakaj še kakšen dan, morda bo. Lahko pa da si želi telo malo počitka po IVF. Kaj pa vem? user posted image

Lp, Nina

clock-img

17.03.2008, 21:52

clock-img

bambi75

pencil-img

763

Anja jaz sicer nisem ovulacije merila s testom , ampak glede na to kako sem jo vsak mesec čutila sem vedela kdaj je. Po vsakem IVF pa je trajalo nekje 4-5 mesecev da je telo prišlo spet normalno v red in da sem spet imela ovulacijsko sluz. Tako da pri meni si je telo po vsakem postopku vzelo malo počitka.
Torej je bilo pri meni ravno obratno kot pa so mi rekli v  MB da naj bi hormoni po postopku še nekaj mesecev delovali.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem