writing-img

pa to ni res

clock-img

31.07.2009, 06:30

clock-img

Anonimen

Imam enega otroka, in nobene želje po drugem, razen zadnji teden/10 dni me trga!!!!! Vem, da bo menzus ga čutim, pa bi najraje tulila, saj bi bila rada noseča. Imam prav vse občutke kot sem jih imela ko sem bila prvič noseča, pa zagotovo vem, da trenutno nisem. Psiha me mantra prav hudo je. Ponoči sanjam, da je cb pozitiven!!!!
Kaj takega še nikoli nisem občutila.

clock-img

31.07.2009, 08:29

clock-img

soncnica 3

pencil-img

420

To, da te "trga", poznam, ker sem sama že večkrat želela drugega otorka, pa ga nisem upala imet /služba, kredit za hišo.../. Boli.

clock-img

31.07.2009, 10:22

clock-img

tejči28

pencil-img

2056

ena moja znanka si tak želi bit noseča,da ima kar nekaj nosečniških znakov,od bolečih prsi,napetega trebuha.Pa seveda ni noseča.Psiha dela vse mogoče.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

clock-img

01.08.2009, 17:31

clock-img

Anonimen

Nas je kar nekaj takih, žal.Mislim da če bomo tako razmišljale nas bodo leta prehitela.

clock-img

01.08.2009, 23:55

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Ja, ja, tako pride psiha... Danes sem na letalu poslušala 2 stevardesi, obe približno 20 let stari. Ko se je en otrok začel malo jokati, je ena rekla drugi, da sigurno ne bo nikoli imela otrok... sem si mislila - naj počaka enih 10 let user posted image Je res zanimivo, kako te to udari user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem