writing-img

packanje pri hranjenju

clock-img

31.05.2008, 22:15

clock-img

vaney

pencil-img

2581

Uvajamo gosto hrano. Problem pri tem pa je, da imamo vse popackano, še posebej korenček je user posted image . Ker user posted image  še ne sedi, ga hranim v ležalniku, na katerem dvignem vzglavje. Probala sem mu dat slinčka (iz blaga, PVC, plastičnega), pa jih sovraži in vleče stran, mečka, rine...in imamo potem še večjo packarijo. Kako ve hranite vaše user posted image , da ni vse umazano. Zdaj ga hranim brez slinčka, pa nam je že 2x padel korenček na bodi in se ga ne da oprat. Kako ve odstranite madeže korenčka iz oblek, se jih sploh da. Ker ne bi rada zdaj ta dva bodija stran vrgla, a dol ne greuser posted image  Nimam pojma, kako hraniti malega, da ne bova uničila še več oblek, a slinčka ne prenese. Ko pa že umaževa, pa ne gre stran...Kakšen nasvet?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

clock-img

31.05.2008, 22:20

clock-img

Anonimen

Kupi slincek/oblekico.

Ali pa odstranjevalec madezev. Pri nas je slo z Vanishom vse stran.

clock-img

31.05.2008, 22:21

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Kakšno malo večjo majčko reskiraj in mu jo vsakič pred hranjenjem daj gor. Meni samo to pade na pamet, če ne mara slinčka.
Glede madežev pa, meni je korenček lepo šel dol, preden sem flek pošpricala z rumenim megliem. Zdaj imam problem, ker jagode ne grejo stran user posted image

clock-img

31.05.2008, 22:24

clock-img

black jack

pencil-img

31

Madeži gredo ven z Omino bianco, Vanish etc samo pravočasno jih je potrebno namočiti( se ne smejo osušiti).kaj pa če bi si omislila  "jedilno obleko"- torej, ga oblečeš vanjo samo med hranjenjem..Mi kaj bolj pametnega ne pade na misel...mi smo vse popackano oprali in kljub slinčku imamo packarijo pa ne samo po oblekah...

Upanje je mati neumnih.Toda, vsaka mati ljubi svoje otroke( en moder cinik)

clock-img

31.05.2008, 22:29

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Jaz za te madeže uporabljam Vanish..........

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

01.06.2008, 07:47

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

zakaj bi pa bodije vrgla stran, če majo kako pikco od hranjenja gor? kaj bo šele potem ko bo sam jedel.. user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem