writing-img

padec bazalne temperature?

clock-img

26.03.2009, 09:31

clock-img

Ejla

pencil-img

424

Pozdravljene!
Upala sem , da mi bo katera znala odgovorit glede merjenja telesne temperature in zanositve.
Nikoli prej si nisem merila temperature ob načrtovanju nosečnosti, pa me nekaj zanima. V začetku in na sredi cikla sem imela temperaturo okrog 36,3...potem sem malo obupala, ker sem si mislila, da če bi bila noseča bi po ovulaciji že bila temperatura nad 37...pa ni bila, zato sem jo prenehala meriti.Potem pa sem si zadnje 4 dni(danes ali jutri bi morala dobiti menstruacijo) zopet pomerila temperaturo zjutraj še v postelji in je bila 37,0. Tudi danes zjutraj je bilo tako. Zdaj pa me zanima koliko časa preden dobiš user posted image pride do padca temperature - no običajno. Kakšne so vaše izkušnje.
Sicer vem, da nikoli ne moreš bit prepričan in je temperatura le pomagalo. Pa me vseeno malo zanima, kako je s tem padcem temperature pred user posted image , ker testka ne bom delala še do nedelje! Upam da je ta 37 stopinj danes zjutraj dober znak!
Hvala za odgovore...in se opravičujem, če ste te stvari že kod drugod razlagale.

clock-img

26.03.2009, 09:42

clock-img

moni30

pencil-img

201

Ko sem si jo še merila, mi je včasih padla en dan pred user posted image . Nekajkrat se je pa zgodilo, da tudi tisti dan ko sem jo dobila.

Res pa je, da smo vse različne, tako da ne vem če ti bomo lahko s svojimi izkušnjami full pomagale.

Želim ti, da ti temperatura ne pade in zagledaš močne user posted image .

LP

clock-img

26.03.2009, 10:16

clock-img

Ejla

pencil-img

424

Hvala moni...močno upam tudi jaz da ne pade!

clock-img

26.03.2009, 10:21

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Ejla, upam da ti je ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem si merila BT in mi je rekel G, da se na to ne zanašamo in res je, meni ni nič to pomagalouser posted image
Srečnouser posted image user posted image , ti imaš že eno pikapoko na slikici in to ogromno, mislim, da ti bo ta največ sreče prineslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

26.03.2009, 10:24

clock-img

Ejla

pencil-img

424

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Ejla, upam da ti je ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem si merila BT in mi je rekel G, da se na to ne zanašamo in res je, meni ni nič to pomagalouser posted image
Srečnouser posted image user posted image , ti imaš že eno pikapoko na slikici in to ogromno, mislim, da ti bo ta največ sreče prineslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ja, saj vem da se ne morem na to zanašat, da ne bom potem še bolj razočarana...sam si ne morem pomagat, ko pa sem tako nestrpna in si tako želim kako lepo novičko.user posted image

clock-img

26.03.2009, 10:37

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Zakaj ne, lahko se ti zanašaš na to, ampak pri meni ni bilo sigurno, ker sem imela 100 zamašene jajcevode in kaj mi to pomaga?user posted image
Boš videla da ti bo uspelo, samo pozitivno naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

26.03.2009, 11:15

clock-img

Ejla

pencil-img

424

moni30, bebii in ostale, za kolko pa vam je običajno padla temperatura pred user posted image ???

< Sporočilo je popravil Ejla -- 26.3.2009 11:16:21 >

clock-img

26.03.2009, 11:19

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Po O je BT vedno povišana, ne glede na to, če si user posted image  ali ne.
Prvi del ciklusa je BT nizka, po O pa je od 12 do 16 dni povišana, potem pa pad en dan pred user posted image  ali na dan user posted image . Če je BT povišana več kot 16 dni zapored, si user posted image .
LP

lana38

clock-img

26.03.2009, 15:20

clock-img

tinncyka

pencil-img

2510

med O 37.1 - 37.2. en dan pred M pa 36.9 - 36.7!!

clock-img

26.03.2009, 15:37

clock-img

Ejla

pencil-img

424

tinncyka, a pr tebi je 36,9 - 36,7 že padec, pa znak da dobiš user posted image
v bistvu ti lohko pade T tud sam za 0,2 stopinje? Sam pol se pa res ne morem na to zanašat...sem mislila, da pade vsaj za 0,5. Ej, kaj pa pred O? Kolko maš?

clock-img

26.03.2009, 18:09

clock-img

S*

pencil-img

3006

Jaz imam temperaturo pred O 36,5 - 36,7°C, po O pa od 36,8 - 37°C. Pred M pa mi pade nazaj na okoli 36,6 in potem v roku 36h dobim M.

clock-img

27.03.2009, 17:11

clock-img

Ejla

pencil-img

424

No danes je bila še 36,9...za 0,1 pa to najbrž ni padec...user posted image še ni...je pa 16-17 dan od ovulacije.

clock-img

27.03.2009, 19:05

clock-img

S*

pencil-img

3006

Hej to pa obeta. Dobra si, da nisi še delala testa, no jaz navijam zate user posted image  user posted image  user posted image in upam, da nam kmalu javiš veselo novico.

clock-img

28.03.2009, 08:07

clock-img

Ejla

pencil-img

424

Očitno je bil tisto padec temp., ker je danes z vso silo pritekla!user posted image

clock-img

28.03.2009, 08:38

clock-img

S*

pencil-img

3006

user posted image
Ne obupaj,sej bo tudi za nas enkrat napočil prvi čas...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem