writing-img

padel iz posteljice

clock-img

22.07.2008, 11:10

clock-img

biga

pencil-img

838

Včeraj je moj 14-mesečni sin padel iz zložljive posteljice. Mama je šla za minutko iz sobe in zaslišala bum, prileti noter, miško leži na tleh. Pravi, da je bolj jokal od strahu in se potem jezil na posteljico (ponavadi začne udarjati po tistem, kar ga je udarilo). Pa me je strah, da se je kako poškodoval, ker mama ni videla, kako oz. kam je padel. Kakšni so znaki, če bi bilo kaj narobe, da bi moral k zdravniku?

clock-img

22.07.2008, 11:13

clock-img

aleksandra 78

pencil-img

78

potrebno je spremljat če so spremembe v ravnoteži- če se njiha več kot običajno. Predvsem pa če bruha ali podobno. Drugač, moja punčka je tudi velikokrat padla, 2x s postelje direkt na glavo in sem seveda takoj klicala urgenco, pa so mi vedno samo to rekli- če bruha ali če zgublja ravnotežo-pripelješ, drugač pa ne.

clock-img

22.07.2008, 12:14

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

tako majhni otroci se redko redko kdaj poškodujejo, kaj zlomijo, ker je vse še tako gumjasto... sploh če je padel iz posteljice ni panike, otroci so iz balkonov že padli pa jim ni bilo nič... ne sekiraj se

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

22.07.2008, 12:28

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

če je jokal in posteljico nazaj udarjal ni panike....... če bi obmiroval, ne jokal potem bi bilo narobe tako pa ni nič.....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

22.07.2008, 12:39

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Poleg bruhanja in težav z ravnotežjem bodi pozorna tudi, če bo bolj zaspan kot navadno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem