writing-img

paket za novorojenca

clock-img

06.01.2009, 13:04

clock-img

zala007

pencil-img

74

lep pozdrav.
samo zanima me kdaj ste začele urejati starševstvo, pa to za paketek in koliko je vrednost če vzameš denar?

clock-img

06.01.2009, 13:12

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

ene 10 dni pred rokom.... obakrat sem denar vzela..cca 260 eUR

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

06.01.2009, 13:14

clock-img

maca m

pencil-img

465

Mislim,da gres na socialno 60 dni pred PDP, jaz sem vzela denar, mislim da ga je bilo priblizno 250 eur.

clock-img

06.01.2009, 13:14

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Jaz sem vse uredila 2  mesca prej,sem vzela denar in dobila nakazano en mesec pred porodom,da sem lahko kupila kar sem še potrebovala.

clock-img

06.01.2009, 13:41

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Šla sva slaba 2 meseca pred PDP, pa so naju poslali domovuser posted image , potem sva se hotela odpravit 2 tedna pred PDP, pa sme ravno tisti dan šla rodituser posted image , tak je mož vse uredil po rojstvuuser posted image

clock-img

06.01.2009, 14:01

clock-img

hubi

pencil-img

1346

60 dni pred pdp lahko začneš urejati, denarja je pa točno 269 evrov.

clock-img

06.01.2009, 17:29

clock-img

NoBady

pencil-img

1597

kaj se pa bol splača, kakšno menje mate ve? da vzameš denar al paket... sem slišala da za tist dnar dobiš več v paketu, ker ddv ni vračunan mnde al kko, sej ne vem...

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

clock-img

06.01.2009, 17:38

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

To je res ja - v paketu dobiš za isti denar več, ker so stvari po nabavnih cenah, brez marže, vendar pa si prej oglej, kaj sploh rabiš. Jaz sem recimo vse večje zadeve (lupinica, voziček, mizica za hranjenje itd.) že dobila od prijateljice, zato mi noben paket ni ustrezal in sem raje vzela denar. Pa takrat so bili paketi že skombinirani, zdaj si ga pa lahko tudi sam sestaviš - tako da malo poglej, kaj rabiš in kaj je na voljo na spletni strani (http://www.novorojencek.com/vsebina.php), pa boš videla, če lahko tam nabereš dovolj koristnih stvari za 260 eur, ali se ti bolj splača vzeti denar.

clock-img

06.01.2009, 17:45

clock-img

NoBady

pencil-img

1597

ja tole da si lahko sam sestaviš paket je pa zlo zakomplicirana zadeva, ker morš nabrat stvari do centa natančno, sem probala, pa mi je zmer 1cent ostal... težko je, bom pa še poskusla...

clock-img

06.01.2009, 18:04

clock-img

Sončnica1

pencil-img

39

Na spletni strani www.novorojencek.com je res tako, da moraš do centa natančno nabrat stvari... Lahko pa stvari naročiš neposredno pri dobavitelju Recinku (klikni), kjer lahko naročaš po isti ceni kot na www.novorojencek.com in nisi omejen z vrednostjo. Brezplačno dostavijo pri nakupu nad 50 €. 

< Sporočilo je popravil Sončnica1 -- 6.1.2009 18:14:37 >

clock-img

06.01.2009, 21:17

clock-img

naia

pencil-img

347

jaz bi naročila le previjalno...a lahko samo to naročim?!user posted image  namreč je cca. 180 eur, kaj je pa z razliko do 260 eur?! a lahko naročim previjalno, jo sama plačam in potem kot pomoč vzamem denar? možno?

a grem kr na recinko.si in naročim previjalno ali moram it kaj prej rihtat na socialno?user posted image

clock-img

06.01.2009, 21:39

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Po mojem se moraš glede tega najprej zmenit na CSD - takrat, ko greš 60 dni pred PDP oddat vlogo za uveljavitev pravic ob rojstvu otroka, nakateri tudi označiš, ali boš vzela denar ali katerega od zavitkov.

clock-img

06.01.2009, 21:45

clock-img

brigita23

pencil-img

2892

mene pa zanima na kater CSD se grem to menit, tam kjer imam jaz stalno prebivališče ali tam kjer bom rodila otroka in bo tudi otrok za stalno prijavljen?
pa še nekaj, kaj od papirjev potrebujem zraven?

hvala vam

clock-img

06.01.2009, 21:48

clock-img

lana17

pencil-img

1098

IZVIRNO SPOROČILO: naia

jaz bi naročila le previjalno...a lahko samo to naročim?!user posted image  namreč je cca. 180 eur, kaj je pa z razliko do 260 eur?! a lahko naročim previjalno, jo sama plačam in potem kot pomoč vzamem denar? možno?

a grem kr na recinko.si in naročim previjalno ali moram it kaj prej rihtat na socialno?user posted image

Plačas sama, na Csd-ju pa vzami denar. Lahko pa počakaš na denar od Csd-ja, pa potem naročiš. Pri recinkotu lahko plačaš z gotovino po povzetju, al pa s kartico.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

clock-img

06.01.2009, 22:00

clock-img

naia

pencil-img

347

IZVIRNO SPOROČILO: lana17

IZVIRNO SPOROČILO: naia

Plačas sama, na Csd-ju pa vzami denar. Lahko pa počakaš na denar od Csd-ja, pa potem naročiš. Pri recinkotu lahko plačaš z gotovino po povzetju, al pa s kartico.

super...hvala...pol lahko že jutri naročim previjalno in jo plačam s svojim denarjem kljub temu, da na csd-ju še nisem nič rihtala...
ker drugače je ta previjalna ful cenejša na recinko.si, v baby centru in pikapolonici je čez 230 eur...

clock-img

07.01.2009, 11:42

clock-img

Kranjcanka

pencil-img

193

brigita: vedno na centru kjer ima mamica prijavljeno stalno prebivalisce.

lp

clock-img

07.01.2009, 12:08

clock-img

lananai

pencil-img

3613

IZVIRNO SPOROČILO: Kranjcanka

brigita: vedno na centru kjer ima mamica prijavljeno stalno prebivalisce.

Evo, spet podatek, ki bo tudi meni prav prišel! Kaj pa v primeru, če imam začasno prebivališče drugje? Šteje najbrž še vedno stalno prebivališče...

clock-img

07.01.2009, 12:57

clock-img

Kranjcanka

pencil-img

193

tako. vedno stalno.

clock-img

07.01.2009, 13:23

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Hvala.

clock-img

07.01.2009, 16:14

clock-img

NoBady

pencil-img

1597

aha tale stran Recinko je res super. samo ni mi še čisto jasno zdaj, naročim tuki prek Recinko na CSD pa vzamem denar in potem si lahko tko pokrijem stroške...? sem prav razumela?

clock-img

07.01.2009, 16:54

clock-img

brigita23

pencil-img

2892

hvala kranjčankauser posted image

clock-img

07.01.2009, 20:49

clock-img

Sončnica1

pencil-img

39

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

aha tale stran Recinko je res super. samo ni mi še čisto jasno zdaj, naročim tuki prek Recinko na CSD pa vzamem denar in potem si lahko tko pokrijem stroške...? sem prav razumela?

Ja, točno tako. Prav si razumela. :)

clock-img

08.01.2009, 06:15

clock-img

VRTNICA84

pencil-img

728

Za paket oziroma za denar urejaš 2 meseca prej. Za starševski dodatek pa urejaš do 30 dni po rojstvu.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

clock-img

08.01.2009, 08:45

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

Hvala vsem za izjemno uporabne informacije in link... res so velike razlike v ceni... tudi jaz se bom odločila za denar na CSD ... in dokupila preko Recinko kar bom še potrebovala z tem denarjem.

clock-img

08.01.2009, 18:42

clock-img

NoBady

pencil-img

1597

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Hvala vsem za izjemno uporabne informacije in link... res so velike razlike v ceni... tudi jaz se bom odločila za denar na CSD ... in dokupila preko Recinko kar bom še potrebovala z tem denarjem.

Se podpišem tuki zraven...HVALA VSEM!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem