writing-img

palček zavijalček -problem

clock-img

12.04.2006, 16:05

clock-img

NinKa

pencil-img

946

Do pred kratkega smo kupovali stare kasete Sangenic. In so v rumeno posodo - stara malo več kot 2 leti - čist lepo noter pasale.

Sedaj sem pa kupila ta nove kasete od Tommy***** ne vem kaj. Kao naslednik Sangenic. In sedaj imam problem. Kaseta ne paše lepo noter in se ne da lepo delat z njo.

A imate ve tut take probleme? Kako jih rešit in a še prodajajo kje te stare kasete?

clock-img

12.04.2006, 16:24

clock-img

total

pencil-img

4453

Enak problemuser posted image ,mi jo obrežemo okoli,da gre lepo not,grozni so.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

12.04.2006, 17:18

clock-img

ssuzi

pencil-img

4

Ravno danes sem dobila ponovno nazaj Sangenic kanto za plenice, ki sem jo posodila, ko smo jo odrabili. Žal sem prezgodaj kupila dozo z vrečkami (Tommy Tippee) v Baby Centru, kjer so mi zatrdili, da paše na vse kante. Ko sem jo torej danes dobro pogledala (dozo z vrečkami), sem opazila, da sta gor dve slikici različnih kant in da ta, ki sem jo kupila paše na kanto, ki je zgoraj širša. Jasno - jaz imam tisto drugo, za katero tudi ne vem, kje naj sedaj kupim vrečke. Pri prvem otroku smo ji kupili v Avstriji, ker jih pri nas še niso prodajali (8 let nazaj). Moram malo pobrskat po internetu. Javim, če bom kaj našla. Bom pa vesela, če katera ve, kje se jih dobi pri nas. Kanta je namreč ful uporabna  in se mi zdi škoda kupovat novo.

LP!

clock-img

12.04.2006, 17:58

clock-img

Anonimen

Tole je ze bilo na eni debati napisnao, sem zadnjic opazila. Malo pobrskaj :)

clock-img

12.04.2006, 18:05

clock-img

Anonimen

clock-img

12.04.2006, 18:07

clock-img

chips

pencil-img

758

Jaz dam stran moder obroč potem pa paše kot ata na mamo!user posted image user posted image

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

clock-img

12.04.2006, 18:24

clock-img

sun123

pencil-img

85

Na ta stare pašejo kasete, ki jih pri nas prodajajo v muellerju. Pa v Avstriji sem jih kupila v Kiki in v Toysu, pa tudi pašejo brez problema.

clock-img

12.04.2006, 21:40

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Če nimate prav najstarejših palčkov, potem z novimi kasetami ne bi smelo biti problemov - npr. mi imamo ta rumenega in gre.
POZOR: Pri novih kasetah se ne uporablja več modrega obroča!!! Kot je napisala že predhodnica! Kaseto samo vstaviš in to je to!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem