writing-img

pametni kuza Fisherprice

clock-img

10.03.2009, 16:40

clock-img

kat007

pencil-img

119

Oj.

Ta tema je že enkrat bila, sedaj pa imam tudi jaz težavo. Namreč našemu kužatku je odpovedalo uho. V prejšnjem postu sem prebrala, da zadevo lahko operirajo tudi laiki, in jaz seveda nobedigatreba v akcijo. Prosila bi vse kirurginje, da mi povejo, kako so se tega lotile. Jaz sem namreč uho odprla, našla dve žički, ki naj bi vodili v glavo, pa pri glavi ni ničesar, na kar bi ju lahko zvezala. A je treba še glavo odpret? Žal ga nazaj ne morem nest, ker mi tud pod razno ni padlo na glavo, da bi shranila račun, zdaj pa sem ga še razparala.. joj... A ma katera izkušnje, kaj lahko naredim?
No, sicer bom pa sama govorila: UHO.... MODRO UHO...pa pela TI UŠESA RES VISIJO, BINGLAJO SEM TER TJAAAAAAA..user posted image joj k je bla lušna pesmica..

clock-img

10.03.2009, 16:46

clock-img

pipic

pencil-img

392

Nikoli absolutno nikoli kaj sama ne naredim,če ni pretekla garancija.
pa kaj,če nimaš računa.
če si ga vzela v BC recimo in si tam član potem te imajo v računalniku

clock-img

10.03.2009, 17:09

clock-img

kat007

pencil-img

119

sem ga kupila decembra v leclercu ko je bil v akciji, tako da brez računa res nimam šans... očitno mi bo šola za drugič, da moram shranjevat račune...user posted image

clock-img

10.03.2009, 17:10

clock-img

Pika Zoja

pencil-img

765

IZVIRNO SPOROČILO: kat007

sem ga kupila decembra v leclercu ko je bil v akciji, tako da brez računa res nimam šans... očitno mi bo šola za drugič, da moram shranjevat račune...user posted image

A res ali kaj? Mi ga imamo 2leti in je vsaki dan v pogonu, nonstop, pa še nič ni crknilo.Pa jaz tudi nimam shranjenega računa. Kako dolgo pa traja ta garancija?

clock-img

10.03.2009, 18:04

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Oj.

Ta tema je že enkrat bila, sedaj pa imam tudi jaz težavo. Namreč našemu kužatku je odpovedalo uho. V prejšnjem postu sem prebrala, da zadevo lahko operirajo tudi laiki, in jaz seveda nobedigatreba v akcijo. Prosila bi vse kirurginje, da mi povejo, kako so se tega lotile. Jaz sem namreč uho odprla, našla dve žički, ki naj bi vodili v glavo, pa pri glavi ni ničesar, na kar bi ju lahko zvezala. A je treba še glavo odpret? Žal ga nazaj ne morem nest, ker mi tud pod razno ni padlo na glavo, da bi shranila račun, zdaj pa sem ga še razparala.. joj... A ma katera izkušnje, kaj lahko naredim?
No, sicer bom pa sama govorila: UHO.... MODRO UHO...pa pela TI UŠESA RES VISIJO, BINGLAJO SEM TER TJAAAAAAA..user posted image joj k je bla lušna pesmica..

user posted image user posted image user posted image je lušna ja, meni osebno je pa najbolj pri srcu mali hitri pajek user posted image . Če si ga raztrančirala, potem pa res nimaš brez računa šans user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

clock-img

10.03.2009, 18:06

clock-img

botrca

pencil-img

14679

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  meni pa mali hitri pajek plete nad vodo kot nii5...škoda da si račun vrgla, zdaj ne moreš nič.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

10.03.2009, 18:58

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

če poznaš koga, ki ima tega kužeja, ti naj posodi račun, pa ga vrni v štacuno. 

clock-img

10.03.2009, 19:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.03.2009, 20:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.03.2009, 20:13

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Nam je tudi uho nehalo delatuser posted image  Računa of kors ne najdem nikjer.user posted image  Operacije se pa nisem lotila (še)user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

10.03.2009, 20:25

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Operacijo sem jaz izvedla prav na ušesu. Moraš odparat tud tisti del, kjer gredo baterije not.  Vendar ni nujno, če so žičke iz glave še vedno v ušesu, kar pa dvomim, ker se ravno pri rehodu iz glave v uho strgajo (pri tovarniškem šivanju). Zato moraš odparati del ob plastiki tam pri baterijah, zato da lahko (težko) nekako prideš zraven z roko in da žičke na novo porineš preko glave v ušesa (2 žički). Nato pa moraš na novo spajkati (električarsko delo, rabiš spajkalnik) na tisti plastični del, kjer pritiskaš (potrebno ga je odpreti in žičke tam gor spajkati, mislim da ni pomembno katera gre na en ali drug izhod). In zadeva naj bi po tej operaciji delovala.  

clock-img

10.03.2009, 21:20

clock-img

pikapoka315

pencil-img

86

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Nam je tudi uho nehalo delatuser posted image  Računa of kors ne najdem nikjer.user posted image  Operacije se pa nisem lotila (še)user posted image

Nam je tut uho nehalo delat (po ene 10 dneh)... kužka smo dobili kot darilo, računa nam pa niso dali zraven user posted image ..
a ni čudno, da je od vseh tipk ravno uho vsem nehalo delat? smrdi po tovarniški napaki...

clock-img

10.03.2009, 21:25

clock-img

kat007

pencil-img

119

O, 2 sraki hvala.. grem naprej secirat.. elektricarja pa dobim za vikend na obisk.. hehe.. sem mu najdla delo ...user posted image

clock-img

10.03.2009, 22:06

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Naša ga je dobila za 1. RD. Stric, ki ga je prinesel je rekel da so ga v trgovini opozorili, da naj uho malo prišijemo k obrazu, ker drugače ko se premikajo ušeska se potrgajo notri žičke.
No mi smo ga malo prišili, in je ok.

clock-img

10.03.2009, 22:11

clock-img

kat007

pencil-img

119

spark, hvala za navodilo: za nas sicer prepozno, upam pa, da bo komu drugemu v pomoc user posted image

clock-img

10.03.2009, 23:03

clock-img

Toja22

pencil-img

199

Nam se je tudi uho pokvarlo po dveh mescihuser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.03.2009, 23:21

clock-img

deja77

pencil-img

4

Tud nam je crknilo uho po dveh mesecih ah kaj pa čemo verjetno je res tovarniška napaka-slabo izdelan ....

clock-img

11.03.2009, 08:21

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Nam je tudi uho crknilo, ampak po več kot letu dni, ne par mesecih. Sicer je pa mali hitri pajek naj naj in ušesa sploh ne pogreša user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

11.03.2009, 08:35

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Naš deluje od božiča, pa upam, da kmalu crkne!!!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

11.03.2009, 15:07

clock-img

kat007

pencil-img

119

hehe tosja.. a samo uho al cel pes?

sicer pa ima zadaj gumb, ce ti gre na zivce... sem zdej ugotovila, ko sem ga trančirala, da se ga da bolj potihem ali pa cist ugasne...

clock-img

11.03.2009, 15:21

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

grem zdaj pajka poslušat, ker je očitno tak hiter da nam vedno pobegne in ga še nikoli nismo slišaliuser posted image

šedobro, da sem pogledala to temouser posted image

clock-img

11.03.2009, 16:14

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Nimamo težav z ušesi user posted image Kr cel...če ne, ga bom en večer ubila...user posted image user posted image user posted image user posted image No brez baterij bo ostal!!!user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

11.03.2009, 17:08

clock-img

nia5

pencil-img

4698

IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Nimamo težav z ušesi user posted image Kr cel...če ne, ga bom en večer ubila...user posted image user posted image user posted image user posted image No brez baterij bo ostal!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem