cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pampers-ke

clock-img

23.03.2007, 11:19

clock-img

Anonimen

mislim ...gre včeraj moj v špar po pamerske pa robčke valda da dobim nagradouser posted image ...no in pol nahranim user posted image ...prej še frišna plenica ..pol se pa mal igra....pol pa slišim čez čas ko se je pokakal..ok....gremo... ga dam na previjalno ...ga preoblačim ...no dam vse dol..pol pa tko potegnem bodi dol pa samo oči ven...mislm šok..plenica je premočila----drekca!!!!user posted image ....in to skor frišna   pamperska..joj...bodi čist umazan...user posted image

ma tele pamperske so mi pa res že milijonkrat premočile lulanje..ma dons pa še kakanje....oh ja...

< Sporočilo je popravil AKI -- 23.3.2007 11:20:10 >

clock-img

23.03.2007, 11:26

clock-img

eya

pencil-img

4615

Nam se je samo parkrat zgodilo, da so premočile, ampak imamo aktiv fit. Pa še takrat sem bila po moje sama kriva, ker jih nisem lepo zaprla-bolj držjo, če trakce zapneš nižje pri nogicah, ne pri popku.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

23.03.2007, 11:27

clock-img

Anonimen

madonca ja sj mam jz tud te pa prav zapenjam in vse samo to je pa hudič od plenice ejuser posted image

clock-img

23.03.2007, 11:29

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Zato pa imajo nagradno igro,kjer vsaka srečka zadene,da prodajo čimveč slabe robe.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

23.03.2007, 11:31

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lmarcel

Zato pa imajo nagradno igro,kjer vsaka srečka zadene,da prodajo čimveč slabe robe.user posted image

samo res ej...user posted image

clock-img

23.03.2007, 11:35

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Kupljene Pamperske v Mullerju ali Avstriji so v redu, mi nimamo nobenih problemov. 

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

23.03.2007, 11:56

clock-img

LARA 612

pencil-img

31

Pozdravljene, jaz uporabljam plenice Fixies, ki se kupijo v Baby centru in so veliko boljše. skoraj nikoli se ne premočijo, pa še na hrbtnem delu so višje. Poskusite, pa boste videle.

clock-img

23.03.2007, 12:26

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

IZVIRNO SPOROČILO: Mina1

Kupljene Pamperske v Mullerju ali Avstriji so v redu, mi nimamo nobenih problemov. 

Mi smo kupili Pamperske v Avstriji, pa je isti šmorn...tko, da bistvene razlike ni... nam tiste brez rastegljivih trakcev velikokrat premočijo, sicer pa so super!
Če mu je pa premočilo aktiv fitke, je mogla bit pa res dozauser posted image  mi jih imamo za ponoči, pa je vse OK, pa je res težka plenička, ko se zjutraj previjemouser posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

23.03.2007, 12:29

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

IZVIRNO SPOROČILO: LARA 612

Pozdravljene, jaz uporabljam plenice Fixies, ki se kupijo v Baby centru in so veliko boljše. skoraj nikoli se ne premočijo, pa še na hrbtnem delu so višje. Poskusite, pa boste videle.

Te so sicer kar dobre pleničke, ampak spuščajo nek gel, ki se naši zmeraj prilepi na ritko in me to user posted image  moti...ker traja celo večnost, da nekako spucam vse tiste male bunkice gela iz ritke, pa še ne zdi se mi glih fino, če predre vrhnjo plast planičke in kemija pokuka venuser posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

23.03.2007, 15:58

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Pr nas je bil to standard, da so pamperske premočile drekca user posted image  Neko obdobje je kakala tako, da je nazaj neslo in vzadi ve pokukalo na hrbtu user posted image  Zato uporabljamo za čez dan raje take, ki imajo vzadi gumico - Huggies ali iz mullerja. Z ponoči pa pampers aktiv baby, ker fajn zadržijo celonočno lulanje user posted image

clock-img

23.03.2007, 20:03

clock-img

MALINČICA

pencil-img

1007

Ta gel sem jaz opazila do zdaj na vseh pleničkah, da pride ven, na huggies, na lumpi, na pampers, edino zdaj sem fixies naročila va BC, pa bomo vidli, men je tud to grozno. Po moje to tud ni lih v redu, da ima to na koži...

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

clock-img

24.03.2007, 15:00

clock-img

Anonimen

Men so pa čist ok. Sem tud že kar nekaj plenic sprobala, sam so mi pamperske še najboljš. Pr nas premočjo enkrat na teden ali pa še to ne, in sicer samo lulanje.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem