writing-img

pampers sensitive

clock-img

14.11.2005, 10:24

clock-img

Teya

pencil-img

1051

kaj se jih res dobi samo v DM??? nikjer drugje jih še nisem zasledila user posted image ...

clock-img

14.11.2005, 10:41

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Mislim, da res samo v DM user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

14.11.2005, 12:58

clock-img

Teya

pencil-img

1051

na S primorskem nimamo tega razkoša user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.11.2005, 13:13

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz sem jih uporabljala.Super plenice.Žal sem jih dobila samo v DM.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

14.11.2005, 16:30

clock-img

POCA

pencil-img

51

Poglej v Stari gorici (Italija) v DM!

clock-img

14.11.2005, 19:48

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Mislim, da sem jih videla tudi v Avstriji v Eurosparu... user posted image Pri nas so pa res samo v DM, pa še drage user posted image (jaz jih uporabljam samo za ponoči, drugače pa kupujem plenice Pampers v Mullerju ali Avstriji - KER SO BOLJŠE!!!).. Zadnjič sem dobila 1 jumbo paket (Čeških) Pampersk - one ta zelene (Active Baby user posted image ), pa so za en velik drek user posted image (npr. na eni strani je gumica bolj ven kot na drugi... prav "šlampasto" bi moja babica rekla)... Eh, sem si mogla malo duška dat...

Najboljše so drugače ta vijolčne Active Fit (so fajn mehke) user posted image

clock-img

14.11.2005, 19:51

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Teya, nimaš nobene sorodnice, znanke, frendice, sosede.... ki bi ti jih lahko prinesla s kraja kjer imajo DM... user posted image Pa ji daj več denarja, pa se založiš za en čas..Jaz bi ti jih poslala, ampak se ne splača že zaradi poštnine, ker so težke, jih pa ful hitro porabiš, ker jih ni dosti notri user posted image

clock-img

15.11.2005, 14:10

clock-img

Teya

pencil-img

1051

hvala, bobek user posted image ....saj mi jih dobavljajo iz lj....ma je malo odročno...
poca, v stari gorici v DM jih pa nimajo user posted image
hvala vsem user posted image

clock-img

15.11.2005, 22:16

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Kak bedasto, da ni nobenega DM-a na Primorskem user posted image Od kod pa si Teya? Mogoče ti jih prišlepam, ko grem na obisk k babici... user posted image

clock-img

18.11.2005, 01:35

clock-img

beagle

pencil-img

2

na primorskem je kar nekaj DM-jev (Lucija,Izola,Sežana);drugače pa se jih dobi tudi v trgovini Tuš,Sparu, Merkatorju,pa Baby centru!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem