writing-img

pamperske-isti model/drugačna kvaliteta

clock-img

13.08.2007, 14:46

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

ves čas kupujem new baby, ker so mi všeč elastični trakovi (drugače se mi zdi da bolje vpijajo baby dry)...in vedno kupujem v mullerju, ker naj bi bile nemške boljše. no, in zadnjič kupim ta veliko pakiranje, danes pa ugotovim, da nimajo elastičnih trakov user posted image
če zna kdo nemško, se priporočam, ker bi jim rada poslala vprašanje/kritiko!

clock-img

13.08.2007, 14:52

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Pa je to veliko pakiranje iz nemčije ali so poljske?

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

13.08.2007, 15:14

clock-img

Miška76

pencil-img

365

Če imaš še račun, jih nesi nazaj, ne komplicirajo glede tega, pa druge vzemi.Očitno so imeli ravno tako pošiljko user posted image

clock-img

13.08.2007, 15:39

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

nemške so. računa pa seveda nimam, ga verjetno niti nisem vzela user posted image  se tudi ne spomnim v katerem mullerju sem jih kupila...mogoče celo v avstrijskem? Heh, se vidi da preveč nakupujem.

clock-img

14.08.2007, 14:38

clock-img

Putka

pencil-img

3105

So vmes zamenjali New Baby plenice, zgleda da si dobila staro pošiljko. Jaz sem namreč zraven ene pakunge dobila listek, da so jih spremenili in dodali trakce, blabla.. Se je zadnjič ena Majčica (petrazg) jezila, ker so bile njej stare boljše, ker imajo na hrbtni strani elastiko. Mogoče bi jih ona vzela?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem