writing-img

panika....kaj je narobe z milumilom 2

clock-img

19.11.2004, 19:34

clock-img

zoli

pencil-img

50

A mogoče katera ve kaj je to z mlekom narobe?Na teletekstu 118 piše,da baje smrdi .(rok uporabe do 28.7.2005):zmeden2:

clock-img

19.11.2004, 21:41

clock-img

Špela

pencil-img

274

Lep pozdrav!
Ne bi ti znala čisto prav odgovorit, ampak jazs em ga cca. 4 mesece nazaj šla v trgovino zamenjat(Kolinska mi je to odobrila), ker mi vonj in okus nista bila všeč(okus je bil po regratu-ogabno):zmeden: To ej bilo ene 2×. Pol sem pa mal znorela, pa sva šla s skoraj 7-mi meseci kar na alpsko mleko, od osmega naprej pa nima več flaške. Problem zaključen. Tisto mleko se mi pa gabi.

clock-img

19.11.2004, 22:01

clock-img

monik

pencil-img

15

Pozdravljene. Sama delam v trgovini;kjer prodajamo to mleko. Lahko vam samo to povem,da smo dobili iz kolinske obvestilo ,da moramo začasno umakniti to mleko iz prodaje,to pa zato,ker je imel okus po žarkem.Naredili bodo ponovne analize.
lp

clock-img

19.11.2004, 22:13

clock-img

Anonimen

Toliko o umetnih mlekih za otroke! :zmeden::hudicek::hudicek::hudicek: Potem mi pa naj samo še eden reče, da je lahko kravje mleko še slabše, ker je alergeno. Aha, alergeno, kaj pa vse te težave, ki se pojavljajo v zvezi z adaptiranimi mleki??? Resnično sem jezna!!! :hudicek::hudicek::hudicek:

clock-img

19.11.2004, 22:32

clock-img

Anonimen

Ja, je bilo prej po dnevniku, da je čudnega okusa in vonja in da ga je potrebno zamenjati. Da pa bodo še dali na preiskave.

clock-img

20.11.2004, 11:12

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Ja itak. Najboljse kr brez mleka do 1 leta, pa je.. :) Ne vem, ce res ne bom tako naredila. Itak bom dojila do 2 let vsaj. :bravo: :)-

clock-img

20.11.2004, 15:00

clock-img

kimi

pencil-img

3836

zato pa jaz uporabljam aptamil;) zaenkrat še ni bilo težav

clock-img

20.11.2004, 17:27

clock-img

Anonimen

Kimi... zaenkrat!!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem