cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

paniranje z korn flakes in sezamom

clock-img

28.02.2008, 18:42

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Danes sem pa 1. panirala zrezke z sezamom in korn flakes-pekla pa v pečici-bilo je nekaj novega ampak nimam neke želje da bi kdaj še delala-se mi je skorja zdela pretrda,meso je bilo super sočno,tako da v pečici bom od zdaj vedno pekla samo ne z korn flakesom,kake izkušnje imate ve??

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

28.02.2008, 18:47

clock-img

muha1

pencil-img

666

Jaz včasih k drobtinam dodam zdrobljen čips user posted image

clock-img

28.02.2008, 18:54

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

In pol ni tako trdo?

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

28.02.2008, 19:00

clock-img

muha1

pencil-img

666

Ne, ni trdo, ker so vmes tudi drobtine. Pražim pa vedno na ognju. Moram enkrat probat v pečici. Kolk olja pa daš, če pražiš v pečici in na koliko stopinj? A tud kaj obračaš?

clock-img

28.02.2008, 19:18

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Sem po navodilih ki sem jih dobila tukaj na rr-pečico ogrela na 180 in pekla1 uro .ko je minlo pol ure sem obrnila,v pekač sem dala peko papir ga nežno naoljila dala not zrezke in čisto malo vsak zrezek pokapala z oljem-veš kako začne iz pečice dišat ko se peče mmmmnnnnuser posted image .Meni je to ful boljše nimaš svinjarije in zrezki niso mastni,pa še tisto mi smrdi ko poham na ognju

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

28.02.2008, 20:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.02.2008, 21:02

clock-img

kaycha

pencil-img

402

picancji fingersi s korn- flakesom so zakon. je pa res, da delam vedno v olju na plosci, pac cvrem
sem pa slisala, da so dobre tudi prsi brez kosti in koze, povaljane v sezam in pecene v ponvi na olju (po 8 min na vsaki strani), full dobreuser posted image

clock-img

28.02.2008, 21:20

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moj user posted image  pa jih panira z makom in nastrganim korenčkom - njammmmmmmmmm

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

28.02.2008, 23:07

clock-img

petra a

pencil-img

2070

jst kdaj delam z sezamom,samo pečem na ognju,pa ni trda skorja...probaj brez pečice

clock-img

29.02.2008, 16:22

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Bom poskusla drugič na ognju-danes je tisti en zrezek ki je ostal bil kot potplatuser posted image
Kako pa to zgleda z makom in nastrganim korenčkom -pa si res ne znam predstavljatuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem