writing-img

parfum

clock-img

20.02.2009, 12:01

clock-img

tanaja123

pencil-img

28

Zanimajo me vaši predlogi za parfume, ki se ne razdišijo, ampak trajaaaajooouser posted image ... dost mam tega, da še vedno ni prišel praviuser posted image

Hvala za nasvete...

clock-img

20.02.2009, 12:06

clock-img

Anonimen

Moj zvesti spremljevalec je Givenchy Very Irresistableuser posted image

clock-img

20.02.2009, 12:25

clock-img

Miša7

pencil-img

103

Oj, jaz imam dva, tako kot vsaka prava ženska po 30-ih!user posted image

Za zimo:chanel-mademoiselle
Za leto: kenzo -sprej za telo-limona ali pa zeleni čaj , mmmmmmmmmmmmmuser posted image

Lep dan vsem, Miša&co

clock-img

20.02.2009, 12:27

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

prvo gledaš, da je parfum in ne toaletna voda. lahki vonji se prej razdišavijo kot težki. poleg tega se kvalitetni parfumi ne razdišavijo, čeprav jih ti ne vohaš več, okolica jih. drugače pa je meni osebno grozno, ko se nekdo dobesedno polije s parfumom, da cel hodnik ali lift še diši za njim.
kvalitetnih parfumov je ogromno, vprašanje kaj ti je všeč.

clock-img

20.02.2009, 12:29

clock-img

nicolina

pencil-img

1791

Jaz imam tud dva najljubša in se ne razdišijouser posted image :

za zimo: Versace Crystal Noir
za poletje: D&G Light Blue 

clock-img

20.02.2009, 12:48

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Moj zvesti spremljevalec je Givenchy Very Irresistableuser posted image

Se podpišem pod to. user posted image  Lepo in dolgo diši. Pa tudi od Christine Aquilera lepo diši. :)

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

20.02.2009, 13:29

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Predvsem mora ugajati tebi, tako da pojdi v drogerijo in veselo na delo. Ne preiskušaj jih več kot tri naenkrat, ker te bo samo zmedlo. Vprašaj prodajalko za testerje in jih preizkusi doma. drugače pa kupuj raje parfumske vode, večja koncetracija in traja dlje časa.

Trenutno pa jaz uporabljam BOSSovega Femme, lahek, ma ne preveč in zdrži dolgoooooo.  

Zelo obstojen je Alure - Chanelov, sam ga redko uporabljam, ker je kar močan vonj.

lp

clock-img

20.02.2009, 13:57

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

prvo gledaš, da je parfum in ne toaletna voda. lahki vonji se prej razdišavijo kot težki. poleg tega se kvalitetni parfumi ne razdišavijo, čeprav jih ti ne vohaš več, okolica jih. drugače pa je meni osebno grozno, ko se nekdo dobesedno polije s parfumom, da cel hodnik ali lift še diši za njim.
kvalitetnih parfumov je ogromno, vprašanje kaj ti je všeč.

Se strinjam z Bušico. Najbolje, da greš v drogerijo in tam sprobaš, kateri vonj ti je všeč. Me ti lahko pišemo, kaj me uporabljamo, tebi pa morda vonj ne ugaja. Ti bodo trgovke tudi vedle svetovat. Je pa res, da so potem ti parfumi malce dražji - samo se itak ne polivaš z njimi, pač pa ga le malo naneseš.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

20.02.2009, 20:55

clock-img

Anonimen

Jaz imam pri vsakem obcutek, da se razdisi, ceprav drugi pravijo drugace.
Sicer pa vsak parfum na vsaki kozi drugace disi in zdrzi. Na nekom je vonj fenomenalen, na drugem samo opazen. Najbolje, da jih sprobas na sebi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem