writing-img

parfum za mami in taščo

clock-img

11.12.2007, 16:48

clock-img

sončnica14

pencil-img

255

Punce prosim za pomoč.  Mi lahko svetujete kakšen prijeten parfumček za mami in taščo (obe sta stari med 50 in 60 let). Mogoče kakšen ne ravno predrag, vendar ne cenen. Za božička bi jima obema rada kupila parfumček.
Ker imam ponavadi še zase težavo izbrati, mi je za nekoga drugega še toliko težje.
Hvala za ideje in pomoč že vnaprej.
LP

clock-img

11.12.2007, 16:53

clock-img

Anonimen

Kakšni parfumi pa so jima všeč?

clock-img

11.12.2007, 16:59

clock-img

Anonimen

Jaz sem naročila iz Avona en parfum, zelo lepo diši, drži dolgo, ni pa drag... Imena nevem, ker nimam škatlice ( jaz trapa škatle zmečem), ...

clock-img

11.12.2007, 17:23

clock-img

Salja

pencil-img

283

CHANEL NO.1

clock-img

11.12.2007, 19:13

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Če jima že misliš kupiti parfum, potem izberi tistega, ki ga imata radi. Mogoče že imata kakšnega, ki gre h koncu in jima kupi enakega. Kar tako nekaj kupovati je brezveze. Vsaj meni bi bilo, ker sem navajena na "moj" parfum. Vse ostali je zanič, pa če je še tako drago, fensi, karkoli že.... Jaz sem pri teh stvareh zelo občutljiva.

Drugače pa kupi raje kaj manj delikatnega za darilo.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

11.12.2007, 19:17

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Če jima že misliš kupiti parfum, potem izberi tistega, ki ga imata radi. Mogoče že imata kakšnega, ki gre h koncu in jima kupi enakega. Kar tako nekaj kupovati je brezveze. Vsaj meni bi bilo, ker sem navajena na "moj" parfum. Vse ostali je zanič, pa če je še tako drago, fensi, karkoli že.... Jaz sem pri teh stvareh zelo občutljiva.

evo se strinjam.

sploh pa vem, da moja mama kakšne cheap verzije parfuma iz takih ali drugačnih Avonov in Oriflamov niti ne bi uporavbljala, tko da bi bil vstran vržen denar.
Glede parufma bi ziher malo potipala in povprašala, sej za mamico pa tko moraš vedet, kateri parfum uporablja.

clock-img

11.12.2007, 19:22

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

evo se strinjam.

sploh pa vem, da moja mama kakšne cheap verzije parfuma iz takih ali drugačnih Avonov in Oriflamov niti ne bi uporavbljala, tko da bi bil vstran vržen denar.

Enako.

clock-img

11.12.2007, 20:00

clock-img

petja

pencil-img

998

IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

evo se strinjam.

Enako.

Tudi jaz. Ne maram, da mi kdo kupi parfum, ki mi všeč user posted image . Ker ga ne bom nikoli uporabila. Bi me v takem primeru kakšno drugo darilo veliko bolj razveselilo.

Lp, petja

clock-img

12.12.2007, 07:55

clock-img

Lepotica

pencil-img

815

Kupi tega tazadnjega Bulgarija. Vijolična steklenička. Zelo lepo diši.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem