writing-img

parkeljčki

clock-img

28.11.2010, 11:17

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Mene pa zanima , če ima katera dober preizkušen recept za parkeljčke...saj veste Miklavž pa to...user posted image ...Mi smo jih doma že večkrat delali po različnih receptih...ponavadi kar na pamet...vendar bi rada za letos dobila kakšen "zaresen"recept....Pri naših domačih me moti, ker so ponavadi precej trdi , jaz pa bi rada enkrat naredila takšne mehke, mlečne...njami... 

clock-img

28.11.2010, 13:23

clock-img

pelin

pencil-img

1701

a nč to ne pečeteuser posted image

clock-img

28.11.2010, 21:37

clock-img

*sato*

pencil-img

96

V Hoferju kupi testo za medenjake, mehki, okusni, brez packarije... Le razvaljaš, izrežeš in spečeš. Pa vedno uspe user posted image . Jaz pečem vse sama, testo za medenjake pa vedno kupim, ker mi enostavno ne ratajo po nobenem receptu.

clock-img

01.12.2010, 07:02

clock-img

blaža

pencil-img

8795

tale recept sigurno rata, če boste delali parkeljčke iz mase za medenjake. Jaz delam hišice iz tega, mogoče bom tudi parkeljčke letos iz tega pekla.

http://www.kulinarika.net/recepti/9431/sladice/moji-mehki-medenjaki/

drugače pa lahko nardiš iz testa za navaden kruh, ali pa dodaš še kak rumenjakv testo, pa nardiš maso kot za pinco, okrasiš( učke,..), pa z rozinami. Premažeš jih lahko z rumenjakom, da se bojo svetili.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

01.12.2010, 15:27

clock-img

pelin

pencil-img

1701

drugače pa lahko nardiš iz testa za navaden kruh, ali pa dodaš še kak rumenjakv testo, pa nardiš maso kot za pinco, okrasiš( učke,..), pa z rozinami. Premažeš jih lahko z rumenjakom, da se bojo svetili.

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Ja   nekaj takega že delamo, samo nam ne pride tako mehko kot bi jaz rada...bolj tako podobno kruhu...user posted image ...Bi pa rada imela takšnega  iz kvašenega testa , ki ga potem navadno na miklavževo jutro pojemo namazanega z maslom ob kavici in kakavu...
Bom pa drugače tudi enkrat poskusila naredit takšne medenjakce, kot ste mi nekatere svetovale ...Blaža, baj de uej,...tvoje torte in ostale mojstrovine so naravnost čudovite...user posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem