cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

parket, tlno gretje in vlažilev zraka

clock-img

05.01.2008, 20:32

clock-img

livia

pencil-img

2395

Imamo parket (debel 1 cm) in talno gretje. Trenutno je vlažnost med 40 in 50. Koliko bi morala biti po vašem mnenju in kakšen vlažilec zraka priporočate?

clock-img

05.01.2008, 21:08

clock-img

cicido

pencil-img

302

Mi smo pred kratkim kupili v baby centru od Lanaform Vapolux in smo zelo zadovoljni. Je na hladno paro, ima nastavitev casa, nastavitev % vlage, ionizator, 3 stopnje prsenja. Ponavadi ga nastavim na 12 ur-cez noc in na 65-70% vlaznost pa zjutraj ni popolnoma nic mokro okrog, tko da je primeren tudi za laminat in parket.

clock-img

05.01.2008, 22:27

clock-img

rija

pencil-img

15589

meni je optimalna vlažnost za spanje nekje 65 procentov, vendar prisegam na vlažilec na osnovi vroče pare....da pobije vse mikrobe in ne dela mlake na tleh, kar mi je UZ vlažilec delal....še dobro, da smo ga nesli nazaj, sicer bi po par mesecih morali menjati parket.

...vox populi...

clock-img

05.01.2008, 22:34

clock-img

cicido

pencil-img

302

Pri nas ne dela nobene mlake na tleh!

clock-img

05.01.2008, 22:36

clock-img

rija

pencil-img

15589

mate pač srečo, meni je prodajalka v big bangu ob vrnitvi naprave, rekla off record, da se jih itak večina pritožuje da preveč zamakajo.....

...vox populi...

clock-img

06.01.2008, 09:41

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Zanimivo.
Ravno UZ vlažilci veljajo za kvalitetne, parni pa za nekvalitetne. Razen tega, da pokurijo veliko elektrike, niso niti približno tako učinkoviti kot UZ (prepričaj se s higrometrom, jaz sem se, ker sem imela oba), para se dviga pod strop in v višini obraza nima kakega večjega učinka, nabira pa se na šipah in stenah kjer je potencialen vzrok plesni. Kako naj bi mikrobe uničevala, pa si ne znam predstavljat.
Imam UZ vlažilec z regulatorjem in v enem dnevu je sposoben dvigniti relativno vlažnosti tudi za 20%, v njegovi okolici se niti slučajno nič ne nabira.

Ustavi se in prišel boš!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem