writing-img

parket

clock-img

21.02.2010, 22:11

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Ne vem če to spada ravno v gospodinjske nasvete, ampak a mi mogoče zna kdo povedati, ali je treba po polaganju in brušenju novega parketa stene prebeliti. Mislim, če so umazane od dela, prašne itd? Mi smo namreč pred 1 letom komplet prebelili stanovanje, zdaj nam je pa dvignilo parket in ga moramo zamenjat v polovici stanovanja.

clock-img

21.02.2010, 22:13

clock-img

vanilla

pencil-img

875

Ja, PC Baby, na žalost. Pri brušenju se namreč zelo kadi user posted image .

clock-img

21.02.2010, 22:15

clock-img

blak

pencil-img

660

Nam je tudi v prejšnjem stanovanju dvignilo parket. Po popravilu nam ni bilo treba ponovno pleskati. Pred kratkim smo popolnioma renovirali "novo" stanovanje in je parketar rekel, da ne pride, dokler ni vse drugo končano, torej tudi pleskarska dela.
Nauk: parketar je čist človkuser posted image

< Sporočilo je popravil blak -- 21.2.2010 22:16:50 >

clock-img

21.02.2010, 22:20

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Će se prav spomnim, se gradbena dela delajo od zgoraj navzdol. Parket je torej na vrsti zadnji in ne, beljenje po tem ni potrebno.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

22.02.2010, 07:31

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Tako kot pravi Kati... Sej ima parketar sesalec, ki sproti sesa za njim in nič ne gre po stenah. Midva sva ga imela čisto na koncu, ko je bilo že vse poštimano in sva šla nato sam še notr.

clock-img

22.02.2010, 09:23

clock-img

sunprincess

pencil-img

439

ima katera izkušnje, pride kak mojster pobrusit sam kakšne pol kv. metra? imam flek? Sicer še nisem spraševala, ker se mi je to včeraj zgodilo, tako da me zanimajo najprej vaše izkušnje.

clock-img

22.02.2010, 17:28

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Pr brušenju parketa se nič ne kadi "ven", če ima mojster ta prave mašine. In se stene prebelijo pred brušenjem in lakiranjem parketa!

Mali kos parketa se brusi pri oljenem parketu in ne lakiranem. Tako mi je povedal mojster.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem